Pagina's

zaterdag 1 februari 2014

Cuccio Nailwhitener Manicure Soak TrioBuiten het lakken van de nagels staat verzorging hoog op mijn lijstje en dat is nu wel erg aantrekkelijk geworden.

Dankzij de bruisballetjes die je nagels verzorgen.


Jullie kennen misschien de KOH Cosmetics Purifying Nail Bath bruisballen. te koop in een luxe verpakking en een navulverpakking.


bron
De bruisende mix van essentiële oliën en voedende extracten, waaronder Zeewier, Smeerwortel, Paardenstaart en Tea Tree olie dringt direct door in de nagelmatrix voor een intensief verzorgende werking en verzacht de nagelriemen. De toegevoegde Lemon Oil versterkt en herstelt de natuurlijke kleur van uw nagels.

Inhoud: 25 stuks € 25.35bron 
Of de navulling 
25 stuks € 16.80


Maar ik heb een budget variant ontdekt!
Budget, nou ja hij is goedkoper...


De Manicure Soak Trio, een verpakking met 24 bruisballetjes beloofd het vochtgehalte aan te vullen, verzacht, vernieuwt nagelriemen en bleekt de nagels.

De vrolijke balletjes hebben 3 kleurtjes die refereren aan 
Sea Fizz
Papaya - Green Tea
Milk & Honey

Ze ruiken alle 3 heerlijk SPA achtig maar de milk and honey vind ik de meest herkenbare (en de lekkerste).

Plaats een Fizz bal in een kom met warm water voor een rustgevend en ontspannend genot. Week de handen of voeten gedurende 3-4 minuten vervolgens doorgaan met uw manicure / pedicure.

Zo gezegd zo gedaan en heb een bakje warm water gevuld en de bruisbal erin gelegd. 

De belletjes die vrijkomen bruisen zeker wel een minuut onophoudelijk en het water krijgt een fris groene kleur.Om even te laten zien hoe mijn nagels er nu uitzien:Na de volle 4 minuten mijn nagels erin te hebben gehouden is dit het resultaat.Eerlijk is eerlijk, je voelt je heel SPA bezig, het ruikt lekker en als er nog wat bruis is met je handen erin voelt dat fijn.


De ingrediënten verschillen wel iets van KOH maar uiteindelijk willen we allemaal superzachte nagelriemen en witte sterke nagels.
Zelf vond ik het resultaat wat minder qua witte nagels maar vind het wel fijn om iedere maand een badje te nemen om het vocht op peil te brengen.

De Cuccio Manicure Soak Trio is verkrijgbaar bij bol.com voor € 14.95

Verwen jij je nagels weleens met bruisballen of iets anders?

3 opmerkingen:

 1. Ik doe dit dus echt nooit haha maar kan me voorstellen als je veel nagellak gebruikt dat het echt een must is voor je nagels! Ik moet wel zeggen dat ik het echt prijzig vind hoor! Je hebt wel prachtige lange nagels trouwens ;-)!

  Als je het leuk vindt dan ben je vandaag van harte uitgenodigd om mee te doen aan mijn linkparty! Hier kun je reclame maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto én een link naar jouw blog! Erg tof toch :D!

  Veel liefs Rosie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg, lijkt mij leuk om ook een keer te proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt me erg fijn om eens te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.