Pagina's

dinsdag 3 juni 2014

Tip witte lak topper Essence Hup Holland Hup


Nog heel even en het WK barst weer los.
In verschillende drogisterijen wordt er op in gespeeld met speciale lakjes, kunstnagels, stickers en nailart.Ja eigenlijk alle merken wel want bij een mascara krijg je een jurk, sjaal, poncho, t shirt en wat het nog meer kan worden. Roy Donders biedt zijn excuses al aan voor de stormloop op zijn huispakken en AH komt met een volledige hamstercollectie.

Toen ik bij Kruitvat aan het snuffelen was zag ik de Hup Holland Hup collectie van Essence. Waar ik met plezier keek naar de leuke stickers, tattoos en schminkstick in vlagvorm. Het was niet de bedoeling ook maar iets mee te nemen omdat ik allang wat nailart in gedachte heb voor het WK.

Maar hoe lastig is het een goed dekkende witte lak te vinden?

Zelf gebruik ik al lange tijd de Konad lak hiervoor en ook de Hema heeft een fijne budget lak. Omdat Essence nu ook de lakjes in rood, wit en blauw had staan besloot ik toch wit in mijn mandje te leggen.
Oranje zat er al niet meer bij en in het gewone schap, er was geen oranje lak meer te bespeuren dus ik denk dat we allemaal Flashy pumpkin oranje dragen.


En wat ben ik blij dat ik hem mee heb genomen! Voor €1,69 heb je een superbudget witte lak die dekt als een tierelier.
Behalve Hup Holland Hup op de voorkant is de achterkant van het flesje net zo grappig want dit is onze wereldkampioen nagellak! Hopelijk maakt oranje de naam ook waar want hoe aanmoedigend is de naam Hattrick! van deze lak.Dit is 1 laagje, werkelijk waar en ik lak graag dun dus dit is geen dikke klodder laag.


Met 2 laagjes ben ik gewoon helemaal blij. Het kost geen moeite deze lak netjes aan te brengen. Na 2 dunne laagjes en goed drogen kan deze lak zeker tegen een stootje. Deze lak heeft een mooie glanzende finish en omdat hij sneldrogend is heb ik ze niet eens beschadigd tijdens het fotograferen of de snoeren aan te sluiten om ze aan jullie te laten zien.

Is ie wit? Hij is wit!
Is ie dekkend? Jazeker dekkend!
Sneldrogend? Yep!


Dames mijn tip: Rennen! Nu het nog kan, want dit is een hele fijne witte basis voor iedere nailart.

18 opmerkingen:

 1. Wat dekt 'ie goed! En dat voor die prijs! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Super toevallig heb ik ook nét een artikel over witte nagellak op m'n blog gezet, eentje van Flormar, ook héél fijn!!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat we deze hier niet hebben, eindelijk een fijne witte lak die budgetproof is! :( mweh

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw een goed dekkend wit lakje voor die prijs! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow dat lakje is mooi wit! Die ga ik zeker halen, van wit heb je nooit genoeg ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een dekking! Ik wil ook dit lakje maar woon in Belgie aargh :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, die dekking is echt super goed. Heel mooi lakje. Ik vind die witte kleur ook lekker zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben blij dat ik er laatst al 2 heb gekocht;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tweede positieve review die ik lees, die moet ik hebben dus! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij dekt goed en vind hem erg mooi voor de zomer x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw dit lakje dekt goed zeg! :D Ik ga eens kijken of ze de collectie hier al hebben, vaak duurt het zo lang hier :P

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een goede dekking. Die moet ik ook even halen! Ik heb een witte nagellak van Maybelline maar die dekt echt heel slecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow ziet er echt mooi uit qua dekking! Zo lichte kleurtjes kunnen echt lastig zijn op dat vlak. Deze moet ik dus hebben! :D

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Amai die dekt super goed voor een witte lak! Nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw dit is echt een knal witte kleurr, zelf heb ik 1 van rimmel getest en hij viel een beetje tegen.. maar deze lijkt me wel echt fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wilt u een aantal redelijk geprijsde tattoo machine te koop om te verminderen de kosten en voor het maximaliseren van het inkomen? Je kunt deze nu vinden op de website van vanletlet.nl.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.