Pagina's

zaterdag 14 juni 2014

Winactie, volg Brilliantnails op bloglovin


Lieve bezoekers, 

nu mijn blog een half jaar in de lucht is en ik ook echt bezoekers krijg (nog steeds ongelofelijk blij met het groeiende bezoekersaantal op mijn blog) wil ik jullie bedanken. Een van jullie wil ik blijmaken met een nailart setje.Omdat ik helemaal niet handig ben met computers is er altijd wel iets te verbeteren maar vaak weet ik niet hoe ik dat voor elkaar kan krijgen. Wat me wel is gelukt is Bloglovin toevoegen. Met hulp van lieve blogster Svenja kreeg ik ze ook nog in mijn artikelen verwerkt.


Tot mijn verbazing heb ik al 5 volgers. Ja meiden 5. Daar ben ik best gelukkig mee omdat ik absoluut geen bekende blogger ben. Uiteraard ben ik jaloers en trots op de dames die 100/300/500 volgers voor elkaar krijgen ;)


Ik wil echt iedereen bedanken die mijn site bezoekt, een comment achterlaat en mij volgt (Bloglovin of niet).


Daarom heb ik nu ook mijn eerste winactie voor jullie. 

Een Primark setje dat ik in Londen tegenkwam heb ik voor 1 van jullie meegenomen. 
Zo kun je zelf makkelijk aan de slag met nailart.
In het Lovable Luxuries pakketje zitten: 5 verschillende kleurtjes nagellak, rozenhout bokkenpootjes, een vijltje, een stickervel, een potje 3D strikjes en een potje losse glitters.
Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet aan de winactie.
 • Volg mij via Bloglovin’.
 • ‘Like’ dit artikel via Bloglovin’.

De actie duurt t/m zondag 22 juni, maandag zal ik de winnaar op mijn blog bekend maken.

Follow on Bloglovin

19 opmerkingen:

 1. Wat goed dat je nu ook op Bloglovin zit. Ik sla de winactie wel over. Heb nu al te veel nagellak om in mijn leven op te gebruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bloglovin is heel handig, je krijgt vanzelf meer volgers hoor hihi :) Ik doe graag mee, vind het een leuk setje! Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave winactie, ik doe graag mee! :) Ik volg je op Bloglovin' en heb dit bericht geliked!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke winactie! Ik volgde al via Bloglovin en heb het berichtje geliked! Op naar een nieuw mooi half jaar voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een half jaar alweer, gaat snel he? Je doet het leuk en je maakt mooie dingen, dus ik denk dat je aantal volgers zeker nog gaat groeien! Ik waag een kansje, leuk :-) Ik volg je nu met Bloglovin' en ik ben de 8e liker van je winactie. Succes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je blog een half jaar bestaat! Ik vind jouw blog erg leuk. Wat een schattig setje trouwens, ik doe graag mee. Ik volgde je al op bloglovin en heb je artikel geliked :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke winactie en gefeliciteerd, ik sla hem over!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin en heb je artikel geliked x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inmiddels al op de 20! Ik volg je nu ook via Bloglovin! Super schattig setje, dus ik doe zeker mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat lief dat je een winactie organiseert! Het setje ziet er ontzettend cute uit :-) Gezien het feit dat mijn nagellakstash al uitpuilt, doe ik niet mee aan de winactie. Ik gun het liever iemand anders. Succes meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. I <3 Trendy Stuff!!!
  Bloglovinnr.13 ; Bjorn Gijsberts
  Twitter nr.60 en 97; Dinie Gijsberts
  Pinterest; DinyG
  Facebook gedeeld; Dinie H. Gijsberts
  @missmomzymom

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd meid met al je volgers. Dat worden erg vast nog veel meer. Ik hou van nagellak maar nailart vind ik vaak lastig. Ik ben benieuwd of dit setje hierbij helpt het ziet er in elk geval gemakkelijk uit. Ik volg je op bloglovin.

  Groetjes,

  Cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk! Ik doe mee met je winactie, wat een schattig setje :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een scháttige lakjes zeg! Je blog is zo leukk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ohhh wat een super leuk setje!:) Aan deze winactie doe ik graag mee.. *fingers crossed*

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oeps, ik ben best laat. Ik doe zeker mee! Gefeliciteerd trouwens! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.