Pagina's

maandag 23 juni 2014

Winnares winactie


Dames het is zover, de winnares moet bekend gemaakt worden!

Deze winactie vond ik best spannend, mijn Bloglovin followers staan op 31!Hartelijk dank iedereen die mijn blog leuk genoeg vind om te volgen.
Eigenlijk is de winactie maar een klein gebaar naar een van jullie terwijl ik bij iedere post lieve comments en followers krijg.

Gelukkig is de passie voor nailart en bloggen absoluut niet minder geworden, sterker nog als ik vooruitwerk heb ik zin om iedere dag een nailart te posten. Toch is dat niet haalbaar want dan ruikt mijn huis permanent naar remover en lakjes haha.
Het is fijn om door jullie comments zelf weer nieuwe blogs te ontdekken omdat ik uiterlijke verzorging/beauty heel erg leuk vind en ook de innerlijke beauty komt op genoeg blogs aan de orde dus ik kan mijn hart ophalen bij alle bijzondere blogs op internet.

Feedback is van harte welkom dus wil je een techniek zien of een vraag stellen doe het gerust dan ga ik ermee aan de slag.

Zoals ik al eens heb aangegeven ben ik niet echt een computergenie maar heb voor de uitslag van de winactie gebruik gemaakt van een random name picker.Tadaa.........

Gefeliciteerd Florentine, ben erg benieuwd wat je voor creaties maakt met deze set.

Wil je even een mailtje sturen met je adres gegevens dan gaat het nailart setje morgen op de post.

Follow on Bloglovin

6 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.