Pagina's

woensdag 2 juli 2014

Bling ding


Op nagelgebied is er echt vreselijk veel te koop. Laatst viel mijn oog op een aantal ringen waarbij je je nagel bedekt. Eigenlijk heb ik het op ander blogs nog niet voorbij zien komen en mijn vraag: Yay or Nay?
Als eerst heb ik mijn nagels gelakt met een lakje van Essence, de liquid sand efffect vann vorig jaar. Ik denk dat het een beetje druk is als je een nailart maakt en dan ook nog deze ring erbij draagt.


Wat moet ik hier nu mee was mijn eerste reactie. Het is echt bijou en zal niet voor iedereen geschikt zijn. Wie weet heb je hele korte nagels of is je nagelvorm compeet anders. Dan heb je er niets aan. 


Is het praktisch? Nee. Zelf vind ik het niet handig. Tuurlijk kun je de ring zo buigen dat hij om je vinger past en over je nagel valt. Maar je kan niet even de was doen of een stapel boeken pakken want hij draait alle kanten op. Als je de ring veel harder vastklemt begint het te kloppen en ik denk als je dan langer wacht je vingertopje vreemde kleuren aan gaat nemen. Bij warm weer gaat de ring ook een beetje zweten en dat is ook geen lekker gevoel.


Misschien ligt het aan mij want een grill (bitje met een hoop bling) vind ik ook geen verbetering.


Het verbaasd me omdat ik vlinders heel leuk vind en net als een ekster gek ben op alles wat glimt. 
Gelukkig was de ring absoluut niet duur en kocht ik hem echt voor de lol.


Maar nu de vraag: zou je hiermee graag rondlopen? YAY or NAY?
9 opmerkingen:

 1. Wat een aparte nagel versiering. Ik vind het vlindertje onwijs leuk, ik heb ook iets met vlinders. Maar praktisch is het helaas niet, dus zal het zelf niet kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, apart. Heel bling indeed. Ik vind 't wel wat hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat apart, ik vind het wel grappig staan, maar zou het zelf niet dragen denk ik lijkt me heel onhandig met inderdaad de was enzo haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moet er even aan wennen, het idee op zich vind ik wel tof. Alleen praktisch lijkt het mij zeker niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, ik vind het niet zo heel leuk. Wel een grappig idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is misschien niet handig, maar het ziet er wel cool uit! Ik vind de nagellak van Essence trouwens heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.