Pagina's

woensdag 23 juli 2014

Philosophy Hands of Hope review

Laatst ben ik van mijn vertrouwde Clarins Hydra Quench dagcreme overgestapt op Philosophy. Eigenlijk heb ik de gehele gezichtsverzorging omgegooid. Wat ben ik er blij mee! Van de Purity reiniger tot de Microdelivery peel. Zou ik net zo blij zijn met de handcrème?Philosophy is gewoon what you see is what you get. Geen poespas, geen lekker geurtje, geen sjieke verpakking. Lekker rechtoe rechtaan. De prijs kwaliteitsverhouding is erg goed.

Maar nu Hands of Hope want we zijn hier niet op een beautyblog.

Ook deze verpakking is simpel.

Zwart wit, aantrekkelijk lettertype en een klikdop. Die klikdop vind ik een enorm pluspunt want je handcrème uit een potje scoopen vind ik minder hygiënisch. Een draaidop die je ook veel tegenkomt doe ik er pas terug op als ik natuurlijk vette handen heb dus in mijn ogen gewoon onhandig.

Productomschrijving: hydrateer droge handen met hands of hope diep hydraterende hand- en nagelriemcrème. een formule die door de langdurige hydratatie zorgt voor zachte handen. * verlicht de droge huid en verbetert de natuurlijke vochtbalans die de huid verzacht en comfort geeft.
* dankzij de direct kalmerende en hydraterende werking is deze creme, die rijk is aan antioxidanten, zelfs geschikt voor de zeer vermoeide, dunne huid.Nu de test is deze crème net zo fijn als de overige Philosophy producten?

De geur is absoluut niet aanwezig. Omdat ik in de loop der jaren zoveel handcrèmes heb geprobeerd kan ik het alleen een heel klein beetje in de buurt van Lanettecrème laten komen qua geur maar dan echt heel afgezwakt.

De crème is romig en rijk, absoluut niet waterig maar echt een hechte massa.


Wat ik hier op 1 hand heb gedaan is teveel, de helft heb ik eraf gehaald om mijn andere hand mee in te smeren dus zuinig is hij wel.

De crème laat een filmlaagje achter na insmeren, het is geen vette laag maar een beetje vergelijkbaar met gloves in a bottle.


Een voor en na foto hoef ik ook niet te maken, de crème smeert heerlijk uit en trekt mat weg. Omdat ik een erg droge huid heb en ook mijn handen altijd droog zijn kan ik niet zeggen dat dit een wondercrème is.


Philosophy Hands of Hope is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor € 8,73 met een inhoud van 30 ml.
Heel eerlijk gezegd vind ik deze crème vrij prijzig. Zelf heb ik een tube van 120 ml en moet er niet aan denken wat dat moet kosten.


Tuurlijk zal ik deze crème opmaken maar het is niet een product dat ik snel zou kopen.
Dat er geen geur aan zit vind ik het grootste pluspunt en het grootste minpunt de verkrijgbaarheid en de prijs.

Wil je een product met een heerlijke geur raadt ik de KOH handcrème aan en voor de ultieme verzorging grijp ik snel naar de oude vertrouwde Dove.

Wat is jou favoriete handcrème?

Follow on Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. Fijne review, lijkt me echt een heel fijn product. Ik moet zeggen dat ik ook nieuwschietrig ben naar de andere producten van dit merk. Momenteel gebruik ik van OPI een handcreme.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook erg droge handen dus ik lees graag reviews over handcremes! Deze heeft me niet van mijn sokken geblazen, ik denk wel dat er betere zijn. Tot nu tu werkt de handcrème van Liddl voor mij het best, vreemd genoeg :D

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Duur voor een handcreme ja. Voor mij werken handcremes zoals die van Nivea en Dove eigenlijk net zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij lijkt me wel erg finn alleen wek prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prijzige crème wel, zelf weet ik niet zo enorm veel van handcrèmes
  maar ik heb al reviews gelezen van andere handcrèmes die positiever zijn, zeg maar
  Vooral voor zo'n prijs, verwacht ik een fantastische handcreme

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh jeetje, wat een duur ding voor zo weinig. Jammer dat het niet zo veel doet. Ach ja :(

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.