Pagina's

zaterdag 26 juli 2014

Pino (Bigbird)

Tja waar haal ik het vandaan? Nou ik zat dus te verzinnen wat voor een nailart ik wilde en wilde vloekende kleuren hebben en kwam uit op roze/oranje. Dat vloekt echt en omdat ik vroeger helemaal weg was van de Amerikaanse Pino die roze/oranje gestreepte poten heeft was het idee geboren.

Niet elke nagel kan ik roze/oranje maken (beetje te heftig naar mijn zin) dus ben ik voor 1 accentnagel gegaan en de rest geel.
Begin met gereinigde nagels. Geef ze zo nu en dan een scrubbeurtje met een nagelborstel, zo ben je van velletjes af en zijn ook de zijkanten gelijk goed schoon.
Om de nagel stof en vetvrij te maken hal ik er snel even een watje met nagellakremover over en ik kan beginnen.

Base coat? Yep! Heeft zeker een toegevoegde waarde want er zijn een aantal kleuren/pigmenten die snel in je nagels trekken en een basecoat zal zijn best doen dit te voorkomen. Ook zorgt een basecoat ervoor dat je lak zich beter hecht.


De gele lak komt van de Hema nummer 810.
 De roze lak is van Color Club en heet Blushing Rose.
Beide lakjes dekken niet met 1 laagje maar het zijn ook lichte kleuren.


Dit ziet er al beter uit.


Vervolgens ben ik gaan experimenteren met een veer, want ja Bigbird heeft natuurlijk een flink verenpak. Om deze op de nagel te plakken heb ik per nagel een lik Out the door topcoat gebruikt.
Deze topcoat is erg fijn als je met 1 enkele kleur werkt omdat deze topcoat helaas mega vloeit.
Wel droogt hij supersnel dus eerst 1 nagel.


Daarna heb ik de veer geplakt en onderin in de nog natte topcoat gedrukt.


Nu even de rest losknippen.


Nu ik fijner heb genlipt langs de nagelrand seal ik nog een klein beetje, mochten er haaltjes uitsteken vijl ik die weg als deze laag topcoat droog is.


Tja het ziet er uhh.... maf uit!


Met nummer 145 flashy pumpkin van Essence en een simpel penseel uit een action kwastenset maak ik oranje streepjes.


Omdat ik een flinke troep op tafel had gemaakt en mezelf als het ware inbouw had ik dus alleen de Out the door topcoat voor handen maar helaas, hij gaat vloeien ook al probeer ik het telkens weer. Gelukkig kon ik het een beetje corrigeren door in de breedte te lakken.


Tja in combinatie met de knuffel leg je de link wel.

Nu de nailart af is heb ik zoiets van tja.... het blijft maf van die veertjes maar heb m wel laten zitten voor 2 dagen.

Ben benieuwd wat jullie hier van vinden.
Follow on Bloglovin

10 opmerkingen:

 1. Héé, deze is echt leuk! <3 Hoe origineel ook weer! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is super leuk! Echt cute, hoe bedenk je toch van zulke leuke nail arts?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig bedacht zeg! Ook met die veertjes, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan, veertjes zijn altijd wel wat lastig :) Schattig poppetje ook haha :)
  Voor droog haar zou ik de producten van Chi uit de Nourish Intense lijn aanraden en dan vooral het masker. Dit zijn de meest voedende producten die ik ooit heb gebruikt en toveren droog haar om in glanzend gezond haar. Voor tussen de wasbeurten door, tijdens warme dagen als nu, gebruik ik enkel wat argan olie in de puntjes of je kan het eens een nachtje laten inwerken. Succes verzekerd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel leuk gemaakt en een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.