Pagina's

woensdag 20 augustus 2014

Stutted


Even weer out of the box denken en doen.
Zelf ben ik er geen fan van maar het ziet er best leuk uit.
Eigenlijk ben ik een oudbollige muts en als ik alleen was zou ik een bloenetjes bank en gordijnen hebben :p
Vandaag voel ik me dus superhip en modern met deze nailart.Hoe ik de nailart heb gemaakt laat ik stap voor stap hieronder zien.

De basis: omdat ik ook met domdere kleuren werk -in dit geval zwart- bescherm ik mijn nagels altijd met een base coat nadat ik alle nagels even af heb gedaan met een watje nagellakremover.


Voor deze nailart heb ik verschillende lakjes gebruikt. Witte lak van Essence Hattrick! deze is echt super dekkend. Goud van Barry M uit de foil effects lijn en zwarte lak van Konad. Alle kleuren heb ik 2 laagjes voor gebruikt.


Ook H&M heeft nailart producten en zo bestelde ik online dit grappige setje studs. Dit wieltje bevat Ronde studs, hartjes en sterretjes in goud zilver en zwart. Het setje bevat ook een nagellijm en een pinsetje.


Nadat ik over mijn lak een topcoat heb aangebracht van Out the door kon ik de studs plaatsen. Omdat de topcoat echt supersnel droogt werk ik nagel voor nagel. Ja het tubetje lijm blijft dus ongebruikt omdat ik uit ervaring weet dat rhinestones ook prima blijven zitten met Out the door topcoat.Nadat de studs muurvast zitten geef ik mijn nagels nog een laagje topcoat, zo weet ik zeker dat ze goed blijven zitten.

De studs heb ik lange tijd laten liggen omdat ik het persoonlijk niet bij mij vind passen.
Sommige mensen staat het juist stoer denk aan de leuke spijkerjasjes maar verder dan deze nailart wil ik niet gaan.
Wat vind jij van studs?


Follow on Bloglovin

15 opmerkingen:

 1. Ik vind het een leuk zo met de studs! De kleuren combinatie staat mooi bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan, ook die verschillende kleuren nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh echt leuk gedaan!
  vind die studs echt mooi

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan! Mooi gecombineerd ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gedaan met die studs! Die hartjes zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk gedaan! Een leuke maar makkelijke nail art!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk gedaan! Makkelijk, maar toch bijzonder! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk gedaan, leuke kleurencombi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk resultaat! Heel mooi :).

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.