Pagina's

zaterdag 16 augustus 2014

Zig Zag wit/roze/grijsVandaag een mega simpele nailart. 3 kleurtjes en je hebt het voor elkaar!
Je hoeft er niet secuur voor te zijn en echt geen nailart skills te hebben.Ik ben begonnen met een grijze kleur. Dit is een lakje van Catrice en het is de leukste naam in mijn stash. London's Waether forecast heet deze lak. Wel heel toepasselijk voor deze grijze depri kleur want het is daar over het algemeen grijs weer. Zoals je ziet heb ik alleen de bovenkant van de nagel gelakt en het ziet er niet al te netjes uit.


De onderste helft heb ik roze gelakt. Deze superdekkende lichtroze lak is van Kardashian Beauty en de kleur heet Summer Honey. Voor een uitgebreide review kijk hier.


Met een dun penseeltje en witte lak heb ik zigzag strookjes over de grijz roze scheidingslijn gezet.
De witte lak dekte niet al te best omdat ik het dun aanbracht maar je kunt er meerdere keren overheen lakken als de vorige laag goed droog is.


Zo ziet het eruit met 2 laagjes witte lak en het verdient nog geen schoonheidsprijs. Let vooral op mijn pink waar ik een enthousiaste klodder lak op heb zitten.


Zonder een topcoat weet je niet of een nailart geslaagd is. Deze topcoat is geweldig snel drogend en beschermd mega goed. Het enige nadeel: bij stamping nailarts veeg je de nailart er zo weer af. Maar freehand is er niets aan de hand.


Zo is het uiteindelijke resultaat, geen bobbels en klodders meer.

Hoe vind jij de kleurencombinatie?Follow on Bloglovin

12 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.