Pagina's

vrijdag 12 september 2014

Etos voetbruistabletten


Je voeten zijn maar een klein onderdeel van je lichaam maar bevatten de meeste botjes, namelijk 26. Daarnaast ook nog 33 gewrichten, 107 ligamenten (band van bindweefsel om het gewricht) en 19 spieren en pezen waardoor we kunnen lopen. Ze dragen al je gewicht en wij mensen zijn het enige zoogdier dat permanent op 2 voetjes rondloopt. 


Je voetjes zijn dus mega belangrijk voor ons want we gebruiken ze dag in dag uit. Als je een dag hebt gewerkt of op een beurs hebt gelopen of gewoon kilometers wandelt is het fijn om je onderdanen lekker te verwennen. In een klein deel van Brabant gaat dit weekend de 80 van de Langstraat van start en de mensen die hieraan meedoen kunnen allicht een voetenbadje gebruiken.

Vandaar dat ik de voetbruistabletten van de Etos heb getest.

Omdat mijn voetbruistabletten op waren zocht ik nieuwe en koos voor de Etos. Ook die van de Hema leken fijn maar daar zat een flinke menthol geur aan waar ik persoonlijk niet zo van houdt.De tabletten zitten netjes per stuk verpakt en ruiken lekker fris maar niet te sterk. 


Nadat ik mijn badje vol had laten lopen met waarm water heb ik het tablet erbij gegooid en het werd een bruisfestijn.


De omschrijving van de verpakking is helemaal waar. De tabletten geven vermoeide voetjes een echte boost. De huid was ook heerlijk zacht en schoon en er zit een heerlijk fris geurtje aan. Of het ook het zweetgeurtje tegengaat weet ik niet want mijn voeten ruiken en zweten niet.

De voetbruistabletten verpakt per 8 tabletjes zijn te koop bij Etos voor € 3,04
Ook zijn ze verkrijgbaar bij AH en Bol.com

Iedereen die de 80 van de Langstraat loopt: SUCCES!!!

8 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.