Pagina's

zaterdag 27 september 2014

Mijn favorieten + verlanglijstje

Hoeveel nagellakjes heb jij?
Die vraag krijg ik regelmatig en dat antwoord blijf ik in detail schuldig omdat ik het gelukkig niet weet. Wat ik wel weet is welke lakjes in welke bak zitten en hoe graag ik ze draag.


Hieronder laat ik dus mijn favorieten zien al willen die per seizoen wisselen maar dit is mijn lijst op dit moment.

Color Club, mijn meest geliefde en gewaardeerde merk. En daar zitten dan ook wel een aantal lakjes bij maar ik moet streng zijn.

Zonneschijn, regen of sneeuw dit lakje kan ik echt altijd dragen. Cloud nine. Deze schitterende holografische lak betovert me gewoon. Met elke lichtval verkleurt de lak een beetje. Cloud nine brengt mijn ook echt in de zevende hemel.Kardashian beauty, een make up lijn uitgebracht door de Kasdashian zusjes waarvan ik Sweet Honey heb gekocht. Gewoon om te proberen maar man, wat een dekking, wat een droogtijd!
De kleur zelf laat je bruine huidje goed naar voren komen.SinfulColors, het budgetmerk dat gelukkig in een aantal Kruidvat filialen te krijgen is. Als je er bent neem Snow me white mee. Dekt goed, is prachtig wit en een geweldige basis voor de meest uiteenlopende nailarts.Barry M heeft de meest geweldige liquid sand lakken en daar ben ik groot fan van. Sand lakjes zijn onverwoestbaar en winnen nog net niet de eeuwige strijd tegen de nagellakremover met aceton. Maar Lady is een pale kleurtje dat ik in plaats van goedkoop juist erg chique vind staan.


Celstofdeppers zijn ook ideaal als je zoveel met nagellakremover werkt. Ze worden minder klef als een watje en zijn net een fractie kleiner. Het fijnste is dat ze geen vezels achterlaten wat me met watjes wel vaak gebeurd.


Correctiestift om de uitschieters mee weg te werken. Met nailarten zit ik er regelmatig naast en met gewone lak op mijn rechterhand aanbrengen wil ik weleens meer lakken dan nodig is. De correctiepen kun je secuur de knoeiboel mee wegwerken.
Het hoeft echt geen dure te zijn hoor, Essence of eigen merk werken prima. Wat ik weleens doe als de punt geabsorbeerd is en vlekjes maakt hem in een dippotje zetten en hij is weer als nieuw.


Wat dacht je van een favoriete webshop?
Online shoppen is tegenwoordig zo gemakkelijk.
Om 10  uur 's avonds denk je hey, ik wil mijn lakjes stash uitbreiden en voilla het kan.

Wil je een vriendelijke service, hulp bij het vinden van die ene lak en af en toe messcherpe aanbiedingen? Kijk dan op Nailpolishfashion. De website heeft een flink assortiment lakjes en je bestelling komt snel en zorgvuldig verpakt bij je aan.

Omdat de herfst zich alweer aandient heb ik op mijn verlanglijstje al kleuren die ik echt bij het seizoen vind passen.

Color Club Cosmic fate, wederom een holografische lak in een warm bruine tint.

Bron
Color Club Kismet is de groene holo lak uit de tweede Halo Hues collectie. In de eerste collectie zat Angel Kiss die ik te fel vind voor de herfst maar is ook prachtig hoor.
Bron
Mundo de unas, een merk dat ik helaas nog niet heb maar deze lakjes schijnen goed te stempelen zijn en zou dan ook graag wat kleuren willen.
Bron
Barry M is in Engeland zo makkelijk te krijgen maar hier in Nederland een stuk minder makkelijk en ook duurder. Helaas heb ik Kinsland Road nog niet weten te bemachtigen maar deze roze liquid sand is een must have.
Bron

Catrice is een merk waar ik niet al te veel mee heb maar waarom is Salmon and Garfunkel uit de schappen verdwenen? De perfecte zalmkleur is vooral in de zomer een eyecatcher.
Bron
OPI Pussy Galore, een ode aan de Bond girls en wederom een roze liquid sand lakje.
Bron
Nu ik de lijst bekijk zal ik mijn nailart producten niet toevoegen want ja image plates en accessoires zijn er nog te over.

Heb jij nog een goede tip om te delen zet hem in de comments.
Ook ben ik benieuwd wat jou favorieten zijn op lakgebied.

12 opmerkingen:

 1. Wauw, die eerste vind ik heel erg gaaf! Heb dat lakje nog nooit gezien. En hé, ik weet mijn exacte lakjes ook niet hoor! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een origineel artikel! Leuke vrolijke kleurtjes! De tweede foto met de nagels vind ik er bijzonder, ik ben heel benieuwd naar de Kardashian beauty lijn! Deze kleur nagellak zou ik graag in mijn nagellak stash hebben willen staan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooooh leuke kleurtjes!
  die cloud nine zou ik ook wel willen en die zalm kleur vind ik ook prachtig
  spijtig dat ie uit de rekken in gehaald

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, die roze liquid sand lakje vind ik geweldig!! Zo eentje mag m'n collectie ook wel komen uitbreiden. ^^

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe mooi is Color Club Kismet?! Echt een prachtige kleur met een heel cool effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, er zitten echt leuke kleuren bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die witte van sinful colors moet ik nog steeds eens gaan halen, altijd handig een fijne witte lak!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Color Club is een merk waar ik nog niet bekend mee ben, maar het ziet er goed uit! Leuk artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk artikel! Ik kende de webshop nog niet, maar die klinkt wel heel goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Er zitten hele mooi nagellakjes bij! Zeker die laatste vind ik gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige lakjes! Ik ga toch eens op zoek naar Snow me white.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.