Pagina's

woensdag 24 september 2014

Neon french


Ja deze nailart ziet er makkelijk uit en dat is hij ook. Dit kan haast niet misgaan.
Op het artikel makkelijke nailart kreeg ik leuke reacties op dus hieronder de how to.
Uiteraard begin je met netjes gevijlde schone nagels. Met een watje met remover verwijder je oude restjes lak en vet van je nagels. Nu de tips wit lakken. Dit gaat het beste met een goed dekkende lak hier gebruik ik konad lak maar die van de Hema is ook erg goed.
Het is fijn als je genoeg lak aan je kwastje hebt om in 1 langzame streek de onderste rand te lakken.
Zorg dat je goede ondersteuning hebt van de hand waarmee je het kwastje vasthoudt.
Wat voor mij fijn werkt is de nageld die je gaat lakken te bewegen en het kwastje stil te houden. Probeer het niet te snel te doen. Met 1 langzame streek kun je hem streeploos aanbrengen. Doe je het van buiten naar binnen aan beide kanten en je krijgt een ophoping midden op je nagel, geen paniek, topcoats kunnen veel redden.


Een andere methode is een striper gebruiken voor een dun randje en de onderkant recht naar beneden te lakken met een witte lak. Ook kun je begeleidingsstrookjes gebruiken zodat je niet heel precies hoeft te werken. Verwijder ze weer als de lak nog nat is. Het beste kun je nagel voor nagel werken dan.


Met een roze neon lakje van Primark zet ik op de witrand een streepje met een penseel. Dit doe ik ook rustig om uitschieten te voorkomen.


Daarna breng ik een topcoat aan. Omdat ik een wieltje had met neon studs  leek het me leuk er op elke nagel 1 aan te brengen. Erna nog een laagje topcoat en ze zitten muurvast.

Deze nailart is eigenlijk vrij rustig. De witte tips heb ik altijd al een zwak voor gehad en neon zag je deze zomer vaak voorbij komen.


7 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.