Pagina's

zaterdag 4 oktober 2014

Dierendag


Het is weer dierendag. De dag die eigenlijk is begonnen om extra aandacht te vragen om dieren te beschermen. Tegenwoordig is het een reden om je trouwe huisdieren extra te verwennen.

Wel is het belangrijk om stil te staan bij het dierenleed. Tegenwoordig ontkom je er niet aan door stichting wakker dier of de vreselijk zielige reclames voor afgebeulde ezels.
Mijn huisdieren ga ik dan ook echt teleurstellen want buiten de nailart doe ik er voor de beestjes niets aan. Ze krijgen liefde genoeg en ook snoepjes dus om die ene dag nu uit te pakken om je beestje vet te mesten is niet mijn ding.


Omdat ik een donkere basis heb breng ik eerst een basecoat aan op stof en vet vrije nagels.


Dit zijn 2 Hema lakjes van 7ml. Zwart heeft nummer 12 en de bruine kleur heet chocolate glamour nummer 704. Alleen de accentnagel heb ik zwart gelakt en wissel zo de kleur af met een pootafdruk.


Met een dottingtool kies ik een vrij groot stempelbolletje en geef de bruine nagels zwarte stippen en de zwarte nagel bruine stippen.


Na de grote stippen kies ik een kleinere dottingtool en zet bij elke grote stip 3 kleintjes.


Met de Out the door topcoat heb ik een beetje haat liefde verhouding. Bij egale lakken dekt hij echt prachtig en is zo snel droog. Maar bij een nailart gaat je tekening toch wat vloeien zoals je op mijn pink ziet. Ik blijf hem toch vaak proberen en de rest van de nagels zijn goed gelukt.


Dit is een hele simpele nailart en natuurlijk al zo vaak gemaakt maar toch blijf ik hem leuk vinden.

Doe jij iets extra's voor je huisdieren?


12 opmerkingen:

 1. Ik vind dit echt zo'n leuke nail art! Leuk dat je een speciaal artikel hebt voor dierendag! Helaas hebben wij thuis geen huisdieren maar we hebben wel vogels en eekhoorntjes in de tuin dus kan ik die vandaag in het zonnetje zetten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eekhoorntjes zijn ook bijzonder, die hebben de meeste ook niet in de tuin lopen ;)

   Verwijderen
 2. Het lijken net stickers die je erop hebt geplakt, zo precies!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke nailart! Ik geef mijn konijntjes een extra snoepje en een extra knuffel met dierendag haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Chocolate Glamour vind ik een hele mooie kleur nagellak. Wat een lieve nail art heb je gemaakt. De kleurencombi vind ik zeer geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel schattig gedaan! Wij hebben helaas nog geen huisdieren, dus kan ik er niks aan doen, maar ergens ben ik het ook wel met je eens dat je je dieren niet vet hoeft te mesten met dierendag haha! Alles met mate denk ik dan maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk gedaan , ook als je geen huisdieren hebt .
  Je laat zien dat je aan ze denkt .

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.