Pagina's

donderdag 27 november 2014

Bloopies


Nu Brilliantnails een jaar is zijn er een hoop goed gelukte nailarts online verschenen maar het gaat ook weleens anders.
Hoe geduldig ik ook uren aan nagels lakken kan besteden bereik ik ook weleens mijn grens en dan kan ik vloeken als een bootwerker. Na een paar minuutjes afkoelen begin ik overenthousiast opnieuw.
Omdat ik er ook weleens om  moet lachten omdat ik zelf altijd de oorzaak ben van de troep die ik maak grijp ik naar mijn camera om ook dat te delen.Vooral de comments dat iemand het echt niet kan of een kledderboel wordt zijn grappig want dat gebeurt mij ook hoor!

Kijk mee naar een aantal nagellak blunders van afgelopen jaar.Ja het wachten tot de lak droog is is lastig. Dan stoot je hem en kan alles weer opnieuw.Omdat mijn nagels niet voorzien zijn van gel of acryl zijn ze breekbaar en ook ik werk elke dag met mijn handen en dan stop je hem op t werk tussen een 2 meter lange trekla en voel je even al het bloed uit je hoofd stromen als ie zo hoog breekt/inscheurt. AUW!


Ook leuk het zwoegen op een nailart en het met topcoat verpesten. Doe ik regelmatig hoor en dan gaat alles er gewoon weer af en beginnen we opnieuw. De fout is of te vaak over de nagel strijken met je kwastje. Of je hebt gewoon nagellak die reageert op de topcoat en in plaats van strepen trekken gaat het dan vloeien.


Met het WK van afgelopen zomer was ik druk in de weer met nailarts en ook met zelfgemaakte decals. Ging goed zeg... Nog steeds moeite met geduldig zijn he? De lak was nog niet droog.


Er is ook nooit een artikel online gekomen van deze nailart. Hoe zou dat toch komen haha ;)Zielig he dit stompje? Kijk nog maar eens want bovenin zit nog een haak die eraf moet.
Alleen als je lange nagels gewend bent is dat vlees onder de nagel zo zacht en dat stoot nu overal tegenaan.
Ook deze vond ik niet zo leuk. Niks gebroken maar wel een blauwe plek onder de nagel. Later verkleurde het naar een vieze bloedblaar en eer dat vieze gedoe onder je nagel uitgegroeid is.
Elke dag dus een goed dekkende lak op.


Mijn camera is uit duizenden te herkennen. Hoe? O aan alle lakkleurtjes die er op/aan/onder en tegenaan zitten. Hoe vaak ik stoei met de camera terwijl mijn hand nog nat is en toch alvast dat plaatje wil knippen. Of dat ding op een statief zetten is ook een hoog beschadig gehalte als je nagellak net vers aangebracht is. Kan hier wel tig foto's van plaatsen maar uiteindelijk allemaal dezelfde oorzaak.

Dit is toch wel de mooiste.
Onze COTM was watermarble/ombre. 
Cin, had nou voor ombre gekozen...
Nee ik wilde watermarble en net als voorgaande keren werd het een lekkere kledderboel.
Al overtrof dit alles omdat ik mijn bekertje water omgooide. Zo'n beetje alles wat nat kon worden was ook nat. Alles opgeruimd na aardig wat tieren weer rustig begonnen.

Ook fotofoutjes komen vaak voor en alle foto's komen onbewerkt op de site. 

In mijn artikelen laat ik ook regelmatig zien dat ik niet alleen op de nagel lak maar ook de randjes eromheen neem ik regelmtig mee. Gelukkig zijn er correctiestiften en kwastjes gedoopt in nagellakremover om een netjes resultaat te krijgen.

Doe je ook mee aan mijn winactie?

14 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar! Gelukkig maar, ben ik niet de enige :)
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken zeker wel een aantal dingen, vooral de frustratie soms. Ik ben geen opgever als een nail art niet lukt ga ik door totdat het lukt. Leuk dat je dit deelt met ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hhaha ik kan ook zo vreselijk klunsen. Ik gebruik zelf amper top coat omdat die het zo vaak voor me verpest!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ouch, afgescheurde nagels zijn NO FUN! En heel herkenbaar, dat je top coat je nail art helemaal doet vegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha heel herkenbaar dit! Ook met de camera, die van mij zit ook zo ongeveer onder de nagellak ;) Jammer van je nagels dat inscheuren. Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik erger me altijd als een laagje top coat je creatie verpest! Zo ergerlijk.
  Dat met die camera is erg herkenbaar! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sommige dingen herken ik ook zeker wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha echt leuk om te lezen, nu weet ik dat ik niet de enige kluns ben :D Oh en ik heb echt te weinig geduld voor mooie gladde nagels, als ik m'n nagels lak zitten er altijd wel deukjes in. Er hangt al nagellak op m'n muren, maar gelukkig nog niet op mijn camera! Die van jou moet er wel erg kleurrijk uitzien dan :D

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, wat leuk dat je dit deelt.
  Al mijn nailarts eindigen als bloopies ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaa, nagellak aan je camera is inderdaad erg herkenbaar haha. Heel leuk artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.