Pagina's

zondag 23 november 2014

Brilliantnails 1 jaar!


Hip hip hurray! Vandaag een klein feestje voor mijn blog want Brilliantnails is er al een jaar!
Klein feestje? Groot feest want tegen alle verwachtingen in trekt mijn blog jullie lieve lezers keer op keer terug naar mijn site.

Mijn eerste artikel kreeg al een belachelijk bezoekersaantal terwijl ik het een paar collega's en vriendinnen had verteld. Dat was mooi meegenomen! Elke bezoeker vind ik natuurlijk leuk al weet ik van vele niet eens wie het zijn omdat er geen comments worden achtergelaten.
Toch merk ik nu na een jaar dat er een aantal vaste bezoekers komen en ook lieve comments achterlaten.

Na een half jaar heb ik me aangemeld op bloglovin en Brilliantnails kreeg volgers. Verder maak ik helemaal geen gebruik van social media dus ben tevreden met de voortgang op bloglovin. De teller staat al op 54 volgers waar ik heel blij mee ben.Hoe nu verder met Brilliantnails? Standaard komen er 2 artikelen per week, op woensdag en zaterdag en tussendoor af en toe een extra artikel. Ook hebben we de COTM (challenge of the month) elke eerste maandag van de maand.Het uiterlijk van Brilliantnails is lang ongewijzigd gebleven omdat ik gewoon niet zoveel verstand heb van computers en HTML maar ik heb laatst wel een aanpassing van de header kunnen realiseren.Wat me opvalt is dat je via bloggen zulk leuk contact kunt hebben. Allereerst heb ik Svenja van Lovinglifeiseasy gevraagd hoe ik een item aan mijn artikel toe kon voegen en hulp werd geboden.
Ook de COTM is opgestart door een aantal bloggers te benaderen die stuk voor stuk positief reageerden en die je nu elke maand terugziet in de challenge.

Een andere verbazing is de artikelen die ik plaats van een voor mij niet bijzondere nailart zoals
Sally Hanson Pink of de Etos duochrome lak review. De bezoekers en de comments maken me duidelijk dat dat wel geslaagde artikelen zijn.


Als jullie mee willen denken hoe Briliantnails het volgende blogjaar in gaat zou ik dat heel leuk vinden. Hieronder heb ik al wat vraagjes en jullie als bezoekers kunnen veel beter aangeven wat je leuk vind om te lezen.

Mis je bepaalde artikelen?
Het kan zijn dat je op andere blogs andere informatie vind over lakjes bijvoorbeeld die je op Brilliantnails terug wilt zien?

Is de frequentie van de artikelen te laag?
Omdat ik blog naast mijn baan en niet elke dag een nailart kan plaatsen komen er dus 2 artikelen per week maar af en toe zit ik bomvol inspiratie waardoor ik dus wel elke dag een artikel kan plaatsen in een bepaalde periode (een week lang elke dag een artikel bijvoorbeeld).

Zie je graag een vast item komen op Brilliantnails?
De COTM komt elke maand online maar er kan ook elke maand een verzorgingsitem bij komen of iets dergelijks.

Vind je het leuk als Brilliantnails ook beauty toe gaat voegen?
Vele nailartblogs gooien er ook beauty tusssendoor. Mijn interesse in beauty is groot maar er zijn al zoveel beautybloggers.

Heb je interesse in meer persoonlijke artikelen?
De TMI TAG heeft een tijd tussen de meest bezochte artikelen gestaan terwijl het niet over nailart/nagellak ging. Zelf lees ik op andere blogs ook graag persoonlijke artikelen, plogs en vlogs.Hartelijk bedankt voor alle lieve lezeressen die mijn blog bezoeken, ook de vaste bezoekers die een berichtje achterlaten en de 54 Bloglovin volgers!

Morgen komt er een winactie online dus stay tuned!

Liefs, Cindy


15 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan!!! ik vind wel leuk als je een vleugje beauty toevoegd aan je blog. Ook al zijn er zoveel beauty-bloggers als jij het leuk vind gewoon doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd! Dat er nog vele leuke jaren bijkomen! Ik vind je blog zo wel goed eigenlijk. (: Gewoon doen wat je hart wilt, dus als je ook over beauty wilt bloggen, do it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! :D En ik zou het gewoon lekker hier bij laten hoor, toch niks mis mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd meid!! Voor mijn gevoel was je al veel langer bezig, ik kan me niet meer herinneren dat ik je blog niet volgde :) Ik vind je blog verder al superleuk, dus van mij hoeft er niet per se iets anders, maar als het je leuk lijkt om bijv. meer over beauty te schrijven: gewoon doen! Vind ik ook leuk! En persoonlijkere artikelen vind ik ook altijd wel heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, gefeliciteerd! Ga vooral zo door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog!! Ik vind je blog super leuk om te lezen, je maakt echt prachtige nailarts en foto's. Als je beauty leuk vind zal ik het gewoon doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd hoor! <3
  Hopelijk komen er nog vele jaren bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Congrats ^^ Tuurlijk mag er altijd meer beauty tussen, ook al zijn er al veel beautybloggers, maakt niks uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Proficiat! Ik vind het ook wel eens leuk om persoonlijk items te lezen. En beauty, dat mag er ook altijd tussen zitten. Leuke blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd, ga vooral door zoals je bezig bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Proficiat! Ik ben ook zo iemand die bijna nooit ergens op reageert, omdat ik heeel veel blogs lees. Jouw blog vind ik super, ik zou niets veranderen. Als je doet wat je zelf het liefst doet, zul je dat blijven zien! Dat is altijd mijn mening. ...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd, ja, wat zou je kunnen veranderen, ik denk weingi, want mensen die met hun gevoel dingen doen zijn gemotiveerd en dat kun je eigenlijk tussen de leters door lezen....blijf heerlijk je gevoel volgen en schrijven waar jij je goed bij voelt!...
  groetjes petra

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.