Pagina's

dinsdag 30 december 2014

Highlights 2014


Het einde van 2014 is alweer in zicht en wat is dit jaar snel gegaan!

Eind 2013 veroverde Brilliantnails een klein plekje op het web en nu zijn we alweer een jaar verder.
Wat is er in dit jaar gebeurd en waar sta ik even bij stil op bloggebied?

Graag deel ik met jullie wat ik leuk en bijzonder vond afgelopen jaar.


Op nagellakgebied is er genoeg verandering. Ja de basis blijft want we hebben lakjes en kleuren genoeg maar hoe zit het met de finishes?
Glanzend, mat, velvet, leather, satin, glitter, holographic, crackling, high shine, sand, gloss, sheer....
Hebben we het nog over nagellak? Jazeker, al deze finishes kwamen dit jaar voorbij al is crackling wel een beetje ondergeschoven (terecht vind ik).

Wat is er bij mij favoriet?


Zeker wel de liquid sand lakjes, het liefst zou ik alle lakjes ook in de sand look willen hebben maar half 2014 werden mijn gebeden verhoord door de Essence Sparkle Sand topcoat. Alle lakjes die je hebt tover je met de topcoat dus om in de liquid sand look.


Glitters, mochten ze uit de mode raken loop ik heel graag mee uit de mode wat een glitterlakje maakt me toch aardig vrolijk.

De tools waar ik mee werk dragen natuurlijk bij aan mijn nailarts al zijn ze vaak op de achtergrond. Graag laat ik je zien waar ik bijna altijd mee werk.


Aceton slecht voor je nagels? Mja ergens zit daar een puntje in maar ik krijg mijn nagels een stuk makkelijker schoon met aceton en dat is ook nodig met de frequentie waarmee ik mijn nagels lak.

Celstofdeppers, zoveel handiger dan watjes. Hoe netjes ik ook vijl altijd krijg ik wel een minivezeltje van wattenpluis aan mijn nagel die je niet ziet maar als je lakt zit hij midden over je nagel....
Met een celstofdepper heb je er geen last van, kruimelt een stuk minder en je kunt m sneller weggooien omdat ie kleiner is dan een watje.


Correctie stiften, ik heb er 2 en soms pak ik de oude en soms de nieuwe. Het topje is al helemaal uit elkaar gepluisd waardoor ik juist goed langs de rand kom en gebruik ze altijd.
Als ik met een hele donkere basis werk wil ik af en toe een kwastje pakken maar vaak redden de correctiestiften het kliederwerk wel.
Natuurlijk drogen ze uit maar daar gebruik ik dan de dippot van de Hema van. Is je puntje weer mooi schoon en vochtig en hoef je 'm niet al te vaak te vervangen.
Het dippotje is ook een uitkomst, niet om glitterlak te verwijderen want na 2x zit werkelijk alles onder de glitter  maar wel om die lastige randjes schoon te krijgen zonder geweld.

Verzorging


Nog maar recent ondekt is de Champneys spa treatment overnight hand therapy maar wat knappen ze ervan op! Deze boter maakt je handen 's nachts echt zacht als zijde, ze zijn gevoedt en het ruikt ook nog eens zalig.


Ook de Lush Lemony Flutter kan ik niet onbenoemd laten. Het is een nagelriem boter en ruikt sterk maar heel fris naar citrus. Misschien deze tijd van het jaar iets te fris maar de werking is geweldig. Je nagelriemen zijn mooi gehydrateerd en zien er verzorgd uit.


De blog

Wat vind ik bloggen leuk! Na een aantal jaren nailarten wist ik dat dat het probleem niet was maar computers zijn niet mijn beste vrienden aangezien ze een eigen leven lijden omdat ik gewoon te weinig verstand heb van wat je er mee kunt doen. Toch leerde ik meer met vallen en opstaan en het lukt me steeds vaker wel! Het schrijven van een artikel zie ik nooit tegenop. Het plannen gaat 9 van de 10 keer goed en jullie reacties zijn ook altijd leuk en lief.

BloglovinDaar zit ik nog niet zo heel lang bij maar ik kan jullie met trots mededelen dat Brilliantnails al 65 volgers heeft!
Ben ik superblij mee en volgend jaar hoop ik op nog meer!

De artikelen

Waar ik zelf heel tevreden over ben komt niet altijd overeen met wat jullie leuk vinden zo heb ik hier mijn 2 favorieten:


Sushi inspired nails, de combi van een leuke nailart in combinatie met mijn favoriete eten.


Dark flowers, een niet al te oude nailart waarbij ik verrassend genoeg zwart als basis gebruikte.

En dit zijn die van jullie:


De goedkope handverzorging, dit werkt zeker wel alleen ruikt het natuurlijk niet zo heel lekker.


De eeltsokken van kruitvat, het is misschien zo populair geworden omdat grote bloggers er aandacht aan hebben besteedt. De meningen zijn erg verdeeld hierover maar het is absoluut geen snelle methode, je gaat vervellen terwijl je er niet aan mag pulken en elke dag moet je je voeten in warm water weken.

Smaken verschillen ;)

Persoonlijk

2014 was een goed jaar voor me, ik heb een aantal knopen doorgehakt en beslissingen nemen is niet altijd makkelijk maar als ik erop terugkijk waren het allemaal de juiste.
Door mijn verschillende hobby's ben ik altijd wel druk maar niet te druk. Zo krijgen ook vrienden en familie genoeg aandacht en ben ik blij met de mensen om mij heen.

Wat er in 2015 voor de deur staat weet ik nog niet maar het mag van mij zo doorgaan.

Brilliantnails blijft zoals het is, geen toevoegingen van beauty en de artikelen blijven 2 tot 3 keer per week komen omdat ik dit goed kan combineren met mijn baan.

Ik wens elke bezoekster het allerbeste toe in het nieuwe jaar en ben heel erg blij met iedereen die een kijkje neemt op Brilliantnails.

Morgen gaan we spetterend het jaar uit met de laatste nailart van 2014!

11 opmerkingen:

 1. Leuk om je terugblik op het afgelopen jaar te lezen. Ik ben ook gek op glitter nagellak of het nou de trend is of niet. Ik wens je alvast een hele fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om zo nog eens het jaar na te gaan! Je nail arts en producten verdienden eigenlijk allemaal dit artikel!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel en leuke terugblik! Blij dat je blog onveranderd blijft, ik kom graag een kijkje nemen. Ook in 2015! Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke terugblik! Jij ook een fijne jaarwisseling! Tot volgend jaar! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel om te lezen...dark flowers vind ik inderdaad wel een heel erg mooie aparte nail art...top!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die sushi inspired nails zijn geweldig! ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel! Leuk om te lezen wat je allemaal gebruikt. Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen! De nailarts die hier voorbij kwamen waren ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.