Pagina's

maandag 26 januari 2015

Glitter pink


Vandaag heb ik een glamoureuze roze nailart. 
Ik ben gek op glitter lakjes ook al zijn ze lastig te verwijderen vind ik ze altijd iets feestelijks hebben. 


We beginnen zoals altijd met ontvette nagels, anders blijft de lak niet mooi zitten. Haal er vluchtig even een watje met remover over.Nu breng ik een laagje base coat aan om de nagel tegen verkleuring te beschermen en de lak goed te laten hechten.


Met de one coat nail polish Longlasting nummer 210 van de Hema, een mooi donkerroze kleur en Konad Image plate m 40 stempel ik een bloemenprint op mijn nagel. Niet alle lakjes zijn geschikt om mee te stempelen maar deze doet het prima.Hierna lak ik alle tips met de special effect glitter nummer 75 glitter fuschia van de Hema. Deze lak is gekleurd met hele fijne roze glitter en dekt in 1 laag al perfect.
Door de glitter voelt de lak ruw aan dus met een topcoat seal je het plaatje en is de glitterlaag niet ruw meer.

Het is nogal een eye catcher maar een beetje glitter compenseert het sombere weer.


12 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.