Pagina's

zaterdag 21 februari 2015

Aan de kantTrends volg ik niet. Begin dit jaar maakte ik een overzicht voor de trends van dit jaar.
Zelf sla ik alle modegevoelige tips lekker in de wind en ga mijn eigen gang maar ik denk dat er een trend aankomt. Kant.


Vorig jaar begon het al met de kanten topjes waar ik al helemaal weg van was en hij slaat over op de nagels! Heb er al een paar voorbij zien komen en heb er nu zelf een gemaakt.Ik maak er geen geheim van dat ik fan ben van de Born Pretty Store image plates.
Goede kwaliteit en als je op de kleintjes let zit je hier goed. Dit is de BP-02 Met 4 verschillende afbeeldingen die veel van kant weg hebben. Ik koos de linker waar ik mijn duim op heb.


Voor deze stempeltechniek gebruik ik speciale stempellak van het merk Konad. Af en toe zijn gewone nagellakjes ook geschikt hoor. Zo zijn er een aantal Hema en Color Club lakken die ook goed stempelen.


Ook al is de plate klein kan ik toch heel mijn nagels volledig stempelen met 1 van de 4 afbeeldingen, zonder passen of meten trouwens.


De randjes moet je wel netjes schoonmaken met een correctiestift of wattenstaafje met aceton.


De krullen en bloemen vind ik al mooi maar die hele fijne lijntjes geven toch een beetje dat kant effect.


Wil je lang plezier van je nailart gebruik dan een goede topcoat die geschikt is voor stempelen. Vaak pak ik de Out the door topcoat maar die trekt enorme strepen op zulke fragiele afbeeldingen. Konad heeft ook een fijne topcoat die ik hier ook voor heb gebruikt.

Zie jij een trend in de kant-nailart?

15 opmerkingen:

 1. Ah dit ziet er echt heel mooi en romantisch uit! Heel leuk, lijkt net echt kant wat je op je nagels hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan! Ik ben echt gek op kant, maar heb het nog nooit op mijn nagels geprobeerd, vind het eigenlijk wel een goed idee om zo'n kant effect op je nagels te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit vind ik echt super mooi! Opeens helemaal fan van kant-nailart, haha.
  x Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw echt heel erg mooi gedaan! Kant ziet er super leuk uit op je nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooi! Je kan zo goed nailarten of hoe noem je dat? Echt je hebt talent. Het lijken net nep nagels die je koopt! Ech wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dit vind ik heel erg mooi! Erg lief en romantisch! Ik denk dat je wel eens gelijk kan hebben, kant is al erg trendy in kleding, maar op je nagels ziet het zeker ook stijlvol uit!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk! Ik zie het inderdaad veel voorbij komen, vind het vooral in combinatie met border nails heel erg gaaf. Ook in het zwart is het mooi vind ik. Seche Vite trekt trouwens geen strepen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat mooi! Ik heb enkel kantpatroontjes voor de tips dus vind dit een handige image plate :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als kant een trend wordt, doe ik mee. Je nail art is prachtig

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.