Pagina's

woensdag 4 februari 2015

Satin & BlackOndanks het sombere, koude weer had ik zin in een lief kleurtje en roze is toch een van mijn favorieten. Deze nailart is simpel en niet al te uitbundig.Er zijn zoveel finishes maar zijde is een van de laatste nieuwe. Budgetmerk Essence was een van de eerste die er gelijk een paar op de markt bracht.Deze prachtig oudroze lak heet 188 Dare to kiss.


Met de Bundle Monster image plate BM-07 gebruikte ik een deel van dit patroon op mijn nagels.


Zwarte lak pak ik niet snel maar de laatste tijd kan ik het meer waarderen. Ik ging dus nu voor een zwart patroon met een Konad stempellak.
Wat wel een nadeel is, is dat je flink moet poetsen op de randjes rondom de nagel omdat het zwart zo lekker vlekt. Gelukkig is het redelijk snel en netjes weggewerkt met een correctie stift.


Dat ziet er al een stuk netter uit.


Bewust heb ik er geen topcoat op gedaan omdat ik het matte effect van de satin finish niet wilde verliezen.
De nagels chipte wel iets sneller maar dat kan ook te maken hebben dat ik ze de laatste tijd op mijn werk heel veel stoot.


15 opmerkingen:

 1. Wat een mooie combinatie. Ik moet ook maar eens meer gaan stempelen geeft toch altijd een leuk effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het is zo delicaat en mooi. Heel erg mooi gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh wow mooi gedaan!

  liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh la la, wat een prachtige nail art! Ik vind het nagellakje van Essence trouwens erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi gedaan, en de satin finish past supermooi bij het geheel!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow! Dit vind ik echt heel erg gaaf!
  Logisch dat je geen topcoat hebt gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie combinatie! Erg leuke nailart!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk gedaan! Als ik mijn konad stempellak binnen heb, dan ga ik ook mijn stamping plates gebruiken. En je hebt het over een correctie stift die je gebruikt, mag ik vragen waar je die gekocht hebt? ;)
  x Eva

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik die van het kruidvat en die van Essence. De puntjes drogen uit maar doop ze regelmatig in een dip & clean potje. Hier heb ik ze op de foto: http://www.brilliantnails.nl/2014/12/highlights-2014.html

   Verwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.