Pagina's

maandag 9 februari 2015

Sweet shades collectieLaatst won ik de te gekke Sweet Shades collectie lakjes bij Nailways.
Na de uitslag van de winactie bekend was had ik het pakketje al in huis!
Nu valentijnsdag eraan komt kan ik naar hartelust roze dragen.
Dat roze by far mijn favoriete lakkleur is steek ik niet onder stoelen en banken en het aller-allermooiste is dat de collectie liquid sands bevat. Als ik echt ergens niet omheen kan is het een roze liquid sand. Ik heb ze al van verschillende merken maar laatst heb ik er maar liefst 2 gekocht en nu zit er ook nog een in deze set.

De Sweet Shades collectie bestaat uit 6 lakjes en 4 zijn er roze
Ik heb ze stuk voor stuk geswatched met elk 2  dunne laagjes en tja welke mijn favoriet is ben ik nog niet helemaal uit.
Nummer 111: White Beach is een witte liquid sand lak. De structuur is echt heel fijn en dat geeft echt een schitterend effect. Het is witter dan wit maar gelukkig geen tipp-ex effect.
Nummer 112: Pearl Sand nog een liquid in lichtroze met een parelmoer effect. Sorry voor de donkere close up. Het lakje is zo prachtig licht. Zou er de volgende keer wel een roze basis onder gebruiken.
Nummer 113: Rosy Cheeks weer een liquid maar net een slag rozer en heerlijk zoet.  In de zomer met een lekker bruine huid is dit een echte aandachtstrekker. *zucht* dit is liefde op het eerste gezicht.
Nummer 68: Light Up is een standaard lak met een creamy finish. Dit is een heel lief nude lakje. De dekking is erg goed.
Nummer 69: Shed light ook weer creamy en lekker roze dat echt goed opvalt maar niet schreeuwerig. Ik kon het moeilijk vastleggen maar heel stiekem zitten er hele kleine shimmers in. Dat maakt hem nog net iets mooier. Al zou een effen kleur ook al prachtig zijn.
Nummer 70: Pink Diva een pealr gloss finish. Die parelmoer is een tijd lang weggeweest maar gelukkig zie ik hem meer en meer terugkomen. Nieuwe trend misschien? Ook zou ik hier de volgende keer een roze basis onder gebruiken.

De collectie is echt geweldig. Pink Diva, Rosy Cheeks en Pearl Sand strijden om de eer van de eerste plaats maar vind het echt heel moeilijk te bepalen welke nu het mooist is.


Het kwastje is redelijk stug en niet al te breed maar alle lakken brengen makkelijk en streeploos aan.

De droogtijs is iets langer dan ik gewend ben maar de sands drogen wel vrij snel.

De lakjes zijn per stuk online verkrijgbaar voor € 3,95 met een inhoud van 15ml.

Ze zijn wel snel stofdroog maar je moet echt even een uurtje de tijd geven voor je lak is uitgehard anders heb je snel  stootschade. De lak zit al 3 dagen goed zonder chippen.

In het verleden heb ik bij Nailways accessoires besteld en kan je deze collectie zeker aanraden! De lakjes hebben een flinke inhoud en ben bang dat ik zo weer een winkelmandje vol heb geshopt.

Wat is jouw favoriet uit deze collectie?

Extra: de foto's zijn net een formaatje groter, vinden jullie dit fijner? Laat het me vooral weten in de comments!


19 opmerkingen:

 1. Die nagellakjes zijn echt prachtig! Wat een leuke en lieve kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een prachtige lakjes en vooral Shed light is echt mijn kleur! Leuk dat je dit hebt gewonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh deze collectie is echt iets voor mij! Ik hou van roze pasteltinten!

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 69 is echt wel mijn favoriet van alle kleuren, zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wow, wat een geluk! Gave kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind Light Up en Rosy Cheeks het mooist. Shed Light ook mooi kleurtje! Leuke collectie, top dat je die gewonnen hebt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie lieve kleurtjes zeg! Ik vind het ook wel mooi dat je de foto's iets groter hebt nu, hoe groter hoe beter vind ik meestal wel, behalve als je op een gegeven moment moet gaan scrollen om één foto in zijn geheel te zien, dat gaat me dan te ver haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dit formaat foto prima!
  En wat een lieve kleurtjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schattige kleurtjes! Super leuk dat je de lakjes hebt gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tjeetje, er is nou niet een kleurtje bij wat ik niet heel erg mooi vind...echt schattig zijn ze, stuk voor stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke lakjes en ze zijn inderdaad stuk voor stuk heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een lieverdjes! Ook qua effecten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie lakjes, echte meisjes kleuren!
  Love, Quinty

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat gaaf dat je gewonnen hebt. Die flesjes zijn heel erg cute. Nummer 113 is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.