Pagina's

woensdag 11 februari 2015

Valentijn komt eraanHartjes en rozen, lieve beertjes en mierzoete snoepjes. De winkels liggen weer vol en dus moeten we geld uitgeven om one geliefde spontaan te verrassen. Ja ik ben er een beetje op tegen.
Wat ik wel leuk vind is dat je iemand anoniem de liefde kan verklaren met een kaartje.


Post NL heeft een leuke actie want je hoeft geen postzegel te plakken maar een kus op je kaart is genoeg om deze te versturen.

Het thema is natuurlijk leuk voor een nailart en deze laat ik je stap voor stap zien.
Is het niet wat je zoekt kun je zeker met de COTM Valentijn vooruit voor inspiratie.Maandag zag je de prachtige Sweet Shades collectie voorbij komen en ik wilde er meteen een gebruiken voor de look. Light Up is een heerlijk zacht cremekleurtje dat met 2 dunne laagjes mooi dekt.


Dit Hema lakje heb ik al vrij lang en vind hem nog steeds zo mooi. Dit is nummer 210, een heel donkerroze, bijna paarse lak. Hij is ook uitermate geschikt om mee te stempelen.


Om te stempelen heb je wat spullen nodig. Hier zie je de image plate van Konad m35, een schrapertje en de stempel. Ook heb ik een plateholder, deze is makkelijk omdat hij de plate op zijn plaats houdt en alles wat je aan lak van de plate schraapt blijft mooi op de plateholder acher.


Sommige mensen vullen de hele afbeelding met lak maar ik werk prettig op deze maniet. een beetje lak aan de bovenkant van de afbeelding.


Met de schraper een beetje schuin schraap je met lichte druk over het plaatje.


Nu kun je de stempel erop drukken en wordt de afbeelding goed overgenomen.


Met lichte druk rol je de stempel over je nagel en de afbeelding zit op je nagel.


Ik was best benieuwd of de Nailways lak Light Up ook geschikt was om mee te stempelen. Vaak is het gewoon uitproberen of het werkt en ja deze lak doet het prima met stempelen.


Om het af te maken heb ik een Hema glitterlak gebruikt als topcoat.


Voor deze look heb ik dus geen stempellakken gebruikt maar gewone. Ik zeg niet dat je dat met alle lakken kan want er zijn er ook een hoop die niet geschikt zijn. Vele Hema lakjes doen het maar sommige ook niet. 


Wil je zelf toch met stempellak in de weer probeer dan eerst een goedkope set. In het artikel Budget Nailart Action zie je hoe ik daarmee aan de slag ga.

In het begin lukte het mij met deze goede Konad set nog niet het enige dat helpt is oefenen, oefenen, oefenen.

Veel meiden zeggen het gaat niet maar met oefenen kom je ver en ook een Action set kun je iets redelijks neerzetten. Soms ligt het echt wel aan de kwaliteit van je producten. Zo kan ik met de Essence plates helemaal niet overweg.

Brilliantnails

19 opmerkingen:

 1. Supermooi! Heb vandaag ook een hartjesmanicure gemaakt voor Valentijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag m supervute. Geloof dat iedereen in de hartjesstemming is.

   Verwijderen
 2. oh echt heel mooi gedaan!
  staat echt leuk

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een super schattige nail art!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg cute! Mooie imageplate ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk die valentijn , je maakt er wel wat van .

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, super cute nail art! Btw, bedankt voor je reactie op mijn blog :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een lieve nail art, helemaal waar ik wel heel erg van houd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een super mooie nail art zeg. ruilen? ik heb nu simpel rood op;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb niets met Valentijn, maar dit heb je wederom prachtig gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk gedaan. De image is ook heel cute. En met roze zit je altijd goed 😀

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.