Pagina's

dinsdag 31 maart 2015

Favorieten en opgemaakt #1Het leek me leuk eens te beginnen met mijn opgemaakte producten wat betreft nagelspul. Nou maak je in een maand niet heel veel op dus besloot ik het per kwartaal te doen.
Omdat het nog steeds niet veel was combineer ik dat met de favorieten die ik gebruik.
De Purol Bee lipbalm.
Hier smeer ik vaak mijn nagelriemen mee in ook en dit is alweer een leeg blikje. Ze zijn inmiddels niet meer te krijgen maar ik heb een webshop geplunderd dus een nieuwe is al in gebruik.

Essence butter stick. 
Ook deze gebruikte ik om mijn nagelriemen in te smeren en er kwam een heerlijk fruitige geur vanaf. Ook deze is niet meer te krijgen en dit was echt mijn allerlaatste.

Kruitvat remover met aceton.
Deze gaan er wel een paar doorheen in een jaar. Ik gebruik ook die zonder aceton weleens maar met aceton werkt wat sneller en als je zoveel nagels lakt is dat wel handig. Een nieuw exemplaar is dan ook al in gebruik.


One stroke penselen #1 en #2.
Begin dit jaar begon ik met de one stroke techniek en daar heb je wel speciale penseeltjes bij nodig. Ze zijn heel fijn om mee te werken en nu ik dit schrijf is net weer hoog tijd de one stroke weer toe te passen.

Fijn penseel #00.
Om mooie freehand nailarts te maken heb je een kwastje nodig dat fijne lijntjes kan trekken en dat deed deze erg goed.

Glasvijl Kruidvat
Een glasvijl is heel hygiënisch en slijt niet. Je kan 'm zo afwassen of desinfecteren. Ik heb al verschillende glasvijlen gebruikt maar deze is goed en niet duur.


Qua nagellak had ik natuurlijk een berg favorieten maar ik beperkte me tot deze. 

Lakjes 
Als eerst de roze lakjes, die horen bij de Sweet shades collectie van Nailways en ik won ze alle 6 bij een winactie. Het artikel van de Sweet shades collectie/font> staat al online.

MAKE IT HOLO is mijn zelf ontworpen nagellak. 
Deze heb ik bij The Color Palette samengesteld en dit zal mijn favoriete topcoat voor het hele jaar zijn denk ik vanwege het holografische effect.
Nieuwsgierig naar de swatch? Make it holo vind je hier terug.

BP-17 imageplate
Bij nailart zijn image plates echt geweldig en ik heb een vrij goedkope plate gevonden met geweldige kwaliteit. De BP-17 is toch wel favoriet door de mooie afbeeldingen en een uitgebreid artikel stond al eerder online.


Nagelriemcrème
De kou is hopelijk achter de rug maar smeren doe ik veel met de Lush Lemony Flutter. De geur is hemels en bij mij gaat dit niet over de datum want hij is al bijna leeg. Ik heb 'm als ik terugzoek in de artikelen al vanaf september.

Nagelverzorging
Trind Keratine Restorer heb ik niet zo lang maar wat een prachtig spul is dit. Mijn beschadigde nagels zijn hiermee echt gered en kan dit je echt aanbevelen.

Handcrème 
Als laatst mijn nieuwste aankoop de Obey Your Body handcream. Deze handcrème is op minerale basis en mijn droge handen zijn hier heel blij mee. Hoeveel handcrèmes heb ik al niet opgesmeerd die mijn handen alleen tijdelijk verzorgden? Deze geeft me heel de dag door gehydrateerde handjes.
 De Obey Your Body handcrème komt binnenkort online in een artikel.

*Nu bedenk ik me dat de Cien handcrème met ureum ook al op is maar die verpakking heb ik al weggegooid.

Dit waren de toppers en de oppers afgelopen maanden. Het is best moeilijk je favorieten uit te kiezen want ik sla zoveel over.

Vinden jullie dit artikel leuk? Laat het me weten dan maak ik er volgend kwartaal weer een.


Brilliantnails

8 opmerkingen:

 1. Mooie producten heb je als favoriet. Ik zou het erg leuk vinden om weer een mooie one stroke nail art van je te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Call me stupid, maar ik wist dus niet dat nagellakremover met aceton uberhaupt nog bestond ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je veel producten opgemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te zien zeg! Ik wil eigenlijk nog iets aanschaffen van Lush, want daarvan heb ik nog nooit iets gekocht haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien welke producten je hebt opgemaakt! Ik gebruik eigenlijk nooit remover met aceton erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen! Gelukkig maar dat je met nagel producten dingen niet snel opmaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.