Pagina's

maandag 9 maart 2015

PLOG Beauty beurs


Vandaag mijn allereerste plog. Omdat ik naar de Beautybeurs ben geweest afgelopen zaterdag leek het me leuk de camera mee te nemen en jullie te laten zien hoe ik de dag door heb gebracht.


Laviesage op Jaarbeurs_BTS

Bij toeval kreeg ik de gelegenheid om deze beurs te bezoeken en ik mocht ook een introducé meenemen en dus vroeg ik Lonneke of ze zin had om mee te gaan.


Uiteraard vertrok ik vroeg, een beetje te vroeg zelfs. Ploggen is nieuw en ook foto's in de auto maken. Ik kijk ook een beetje streng maar had er zeker zin in.


Utrecht nog 51 km. Omdat ik een beetje vroeg op mijn bestemming aan zou komen heb ik heel de weg achter een vrachtwagen gereden. Totaal nieuwe ervaring want ik scheur meestal snel rond.


De jaarbeurs is al even geleden maar mijn grote herkenningspunt is de vrolijk gekleurde garage.
Ik stond op P2 en had de luxe dat er karretjes rondreden naar de ingang van de jaarbeurs.


Lonneke zou wat later aankomen en in de hal begon er echt een flinke rij te vormen. Om 10 uur precies kwam de rij in beweging en binnen 5 minuten was alles weg en kon je zo de beurs inlopen.

De eerste standvertegenwoordiger van Aqua die me aansprak was gelijk een van de mooiste producten die ik tegenkwam.


Ik kreeg meteen een demonstratie en was direct verkocht. Hier komt zeker een apart artikel van want hier is genoeg over te vertellen.


Het zijn minerale producten en ook deze buffervijl is wonderbaarlijk, in 10 seconden had ik een prachtig glanzende nagel.


Bij de tweede stand kwamen we een vrolijke man tegen die wel hele bijzondere nagels had.
Fotoprint op je nagels! Of we dat wilden proberen? Ja natuurlijk.


De dames bij de printer hebben eerst een witte basis aangebracht.
 "Je print toch ook op wit papier?"


Even in de nageldroger. Dat vond ik zo'n grappig ding dat ik deze ook heb gekocht.


Een speciale topcoat zodat de printerinkt blijft zitten.


Op de computer kom je aardig wat designs kiezen en ik ging voor Betty Boop.


De klep van de printer liet ze open zodat ik het goed kon zien.
Wel leuk dat je ziet hoe de laagjes worden opgebouwd met magenta, cyaan, yellow en zwart.
Het duurde al helemaal een paar seconden en het printkopje ging mega snel.


Tadaa, Betty Boop op de nagel. 


Helaas liepen Lonneke en ik vrij snel beschadigingen op en haar print in zwart wit kwam zelfs kleur doorheen. Ik had gehoord dat deze printers zo'n € 1200,-  kosten en ik ben uitgenodigd voor een workshop van deze grappige techniek. Het is leuk maar zou jij met foto's op je nagels rond lopen? Voor de beurs was het wel geslaagd.


Er stonden behalve heel veel stands van nailart ook heel veel beautystands met ontharingssystemen, salonstoelen en nog veel meer wat schoonheidsspecialistes nodig hebben.


Een complete nieuwkomer is de Caption lak. Deze is niet bij de drogist verkrijgbaar maar wel online. Er zitten een hoop voordelen aan deze lak. Zo oogt deze als een gellak maar een UV lamp is helemaal niet nodig. In enkele seconden is de lak aanraakbaar droog.
Vorig jaar september is de Caption lak uitgebracht en heeft binnen enkele maanden de beauty Astir award gekregen.


De Caption lak is wel even wat anders want ik het gesprek dat ik met een van de medewerkers voerde was deze lak in 1 laag dekkend. SAY WHAT?! Zoveel merken beloven dit en is dit dan ook met witte lak het geval? Ik mocht testen op mijn eigen nagels maar deze lak is wel even anders aanbrengen dan wat wij allemaal gewend zijn. Het kwastje strijk je maar 1 keer af en maar aan 1 kant. Daarna moet je met 1 streek de nagel lakken. Tja ik had er al 3 nodig (midden, links en rechts) om mijn nagel te lakken.


De witte lak Heaven Help Me is wat streperig maar je moet de techniek onder de knie krijgen voor een mooi resultaat.


De zalmroze Yeah, What She Said was erg mooi maar zie je dat er onderin een donker stuk zit. Net niet dekkend in 1 laagje maar wel een prestatie voor zo'n lichte kleur.Er zijn meer dan 60 verschillende kleurtjes en ze hebben ook hele mooie toppers.
Dit merk houdt ik zeker in de gaten want er zaten zoveel mooie kleurtjes tussen (die ik allemaal nog niet heb natuurlijk) Er zit een verkooppunt in Rotterdam en daar ben ik gelukkig vaak te vinden.


Spa Rituals had ik me vooraf al een beetje in verdiept en wilde heel erg graag naar dit natuurlijke merk kijken. Ik heb ook wat lakjes meegenomen dus daar komt een review van.


Tussen de middag hebben we een patatje op en even genoten van het zonnetje want het was heerlijk weer. Het is ook heel gezellig kletsen met Lonneke vooral omdat we heel wat lakjes hebben vergeleken konden we honderduit vertellen over onze ervaringen met merken.


Er werden ook verschillende workshops gegeven. Ik was erg benieuwd want er was een gelproduct met een nieuwe techniek waarbij deze neppers niet van echt te onderscheiden zijn. Helaas was het megadruk, het geluid was niet goed en heb ik het hele verhaal gemist.


We werden sneller dan het licht de Iso tangen stand ingelokt. De dame die mijn haar in de krul zette vertelde dat het absoluut niet schadelijk was, geen hittebescherming nodig was en dat de krullen er tot de volgende wasbeurt in zouden blijven. De volgende ochtend was er alleen nog een flauwe slag te bekennen helaas.
Eerlijk moet ik bekennen dat deze Iso tangen heel snel werken en ik best twijfelde om een exemplaar aan te schaffen. Nu ik de krul binnen een dag kwijt ben is het maar goed ook niet te zijn gezwicht voor de Iso tang. Mijn Pearl Wand van Remmington geeft mijn haar 3 dagen perfecte krullen.


Magnetic nail design had verreweg de grootste nailart stand op de beurs en daar hadden ze ook leuke producten. 


Aan het eind van de middag ben ik maar gaan kijken want tot zeker 3 uur was het hier topdrukte.


Zo Cindy, hier kan je nog wat van leren! Wat een prachtige one strokes!


Zhostovo is een oud Russische schildertechniek, vernoemd naar een dorp.


Knap als je zulke kunstwerken kunt maken.


De workshops heb ik dus overgeslagen maar Kateryna Gonchar beschilderde aan het eind van de middag kunstnagels en ik zou echt uren kunnen blijven kijken.

Een aantal bekende nailarters heb ik dus gemist maar er liepen ook bekenden voor iedereen rond want ik stond op een gegeven moment tegenover Tom Sebastiaan en helaas was hij druk in gesprek anders had ik toch even een foto gemaakt. Ook Tatjana (Miss Nederland) liep rond op echt ongelooflijke hakken dus hoop dat ze maar 1 rondje hoefde.
Wie ik totaal niet verwachtte was Johnny de Mol maar die stond ook in een standje.


's Morgens was ik aangesproken door de vertegenwoordiger van Aqua waar ik graag wat van mee wilde nemen. Stom genoeg was aan het eind van de dag deze stand foetsie. Tig rondjes verder eindelijk in de goede hal gevonden en dit fantastische product was zeker het zoeken waard!


Aan het eind van de dag voelde ik mijn voetjes wel ook al ben ik het gewend om veel te staan/lopen, een beurs is altijd anders wandelen. Bij de parkeerautomaat werd mijn pinpas keer op keer geweigerd en achter me stond een flinke rij. Met een rode boei heb ik gevraagd of iemand anders wilde betalen (gelukkig had ik wel contant) zodat iedereen door kon.  Het pendelkarretje reed ook nog terug, dat was zalig met mijn vermoeide voetjes naar de auto worden gebracht.


Vlak voor het uitrijden sprong er een mevrouw voor mijn auto met de vraag of ik startkabels had. De dames stonden al lange tijd te wachten op iemand met startkabels en vertelde dat er een aantal mensen hadden geweigerd te helpen.
Gelukkig had ik ze bij en een jongen kreeg de auto weer aan de praat.


Op de terugweg ben ik even langs de Appie gegaan voor sushi, maak het vaak zelf maar dat duurt weer even en had best trek.


Thuis aangekomen de aankoopjes gedropt en had de puf niet meer ze uit te pakken.


Eerder was Jackass 3.5 op tv en die hadden we opgenomen.  Na een beursdag wel grappig om naar een niksnut film te kijken waar ik toch echt hard om heb gelachen.


De beurs was anders dan verwacht zowel voor Lonneke als voor mij. Maar het was wel een leuke dag. Ik heb echt een aantal geweldige producten gezien en meegenomen. De reviews komen snel dat beloof ik.


Hier alvast een sneak peak van alle spulletjes. Het liefst test ik nu nog alle lakjes van o.a. Pupa, Golden Roze, Spa Ritual, Magnetic. Ook de andere producten, een eet je mooi boek, de magazines, Dr. PawPaw, Aqua en de nageldroger.

Linksboven het meest fantastische pakket van Aqua dat ik heb aangeschaft, ben hier zo enthousiast over!

Bijna rechts staat een doosje met een gele tube erop en ik denk dat jullie deze beiden echt heel leuk gaan vinden. Het is een primeur want deze is nog maar 2 weken op de markt.

Dit waren dus de foto's die over zijn van ons beursbezoek.

Hoe vonden jullie mijn eerste plog? Is dit voor herhaling vatbaar?

Welk product vind je het meest interessant?

Brilliantnails

19 opmerkingen:

 1. Hele leuke plog! Wat zijn het toch prachtige kunstwerkjes die ze daar maken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is een super leuke plog! Ziet er uit als een geslaagde dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Wilde nog even antwoord geven op je vraag. Ik heb die doosjes bij een winkeltje bijons in het centrum gekocht die heet Tedi, weet niet of die bij jullie ook zit.

   Verwijderen
 4. Super leuk om te zien! ben paar jaar geleden geweest met school maar omdat ik toen geen KVK had kon ik haast niks kopen.... Maar wil in september weer gaan want heb nu wel KVK

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke plog, en wat een gezellige dag hebben jullie gehad. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je dit met ons wilde delen. Het lijkt me super leuk om al die nieuwe producten te zien en uit te proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke recap! Lijkt me leuk om daar als beauty liefhebber rond te lopen en nieuwe dingen te ontdekken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke plog! Ziet er uit als een heerlijk verwendagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een nagellak walhalla! Die one stroke nail art is inderdaad prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te zien! Mag je vaker doen :-)
  Wat leuk dat je met Lonneke had afgesproken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke plog! Leuke foto's heb je gemaakt van die dag, die one stroke nailart zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Meid, wat een toffe dag heb je gehad! Ik heb genoten van je foto's! Altijd fijn om samen met iemand anders te gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hee dit vind ik leuk om te zien en jeeetje die rekken met nagellak!! Leuk dat je met Lonneke was :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke plog! Het lijkt mij wel een erg leuke beurs en ben benieuwd naar de reviews van je aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke plog! Lijkt me wel een leuke beurs om een keer te bezoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk zo om op deze manier terug te blikken op deze dag. Je hebt een mooi artikel van gemaakt. Ik vond het erg gezellig en je bent goed geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er uit als een geslaagde dag. Leuk dat jullie samen zijn gegaan. En leuke spulletjes heb je gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke plog! Grappige fotoprint, sinds wanneer dragen mannen nagellak? haha

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.