Pagina's

woensdag 18 maart 2015

Trind Keratine


Had je mijn vorige post over Trind Nail Repair gelezen?
Mijn nagels had ik mishandeld. Nadat alles afbrak ging ik voor acrylnagels en die eraf halen deed ze geen goed.

Over de Trind Nail repair had ik aardig wat goede dingen gelezen en besloot de Nail Repair aan te schaffen. Beetje sceptisch erover maar toegegeven werden mijn nagels heel snel sterker. Ik zat alleen met een flinke pijn in mijn nagels na het aanbrengen.
Daarom heb ik Trind om hulp gevraagd en die adviseerden met de Nail Repair te stoppen en stuurden mij de Keratine lijn op.


Waarom keratine? Je natuurlijke nagels zijn opgebouwd uit keratine. Dat begint al bij de nagelriem. Je nagelriem is eigenlijk de dichte deur naar de nagelfabriek. Hier zit de matrix en daaronder de nageltas, in die tas zit dan de nagelwortel, je kan het een beertje vergelijken met een haarwortel.

De groei, vorming en dikte van je nagel wordt hier geregeld. Als je dan het uitgegroeide gedeelte slecht hebt verzorgd zoals ik is Trind Keratin restorer de redding. Keratine herstelt en versterkt de structuur van de nagel.


Om te beginnen is dit mijn linkerhand. De nagel van mijn middelvinger is echt een zielige vertoning. De rest van de nagels is vrij zwak maar al een tikkie beter door de Nail Repair. Wil nog steeds zeggen dat ze dunner zijn dan mijn nagels ooit zijn geweest.


De nagellakremover van Trind is mild. Waar ik normaal graag met aceton werk (omdat ik zo vaak lak verwijder) moest ik nu mijn nageltjes pamperen. Als je net als ik de wat agressievere removers fijn vind weet je dat er een smerige chemische walm bij komt kijken.
Trind nagellakremover is in vergelijking haast een flesje rozen dat je opentrekt. Het ruikt gewoon lekker.


De Nail Restorer is een balsem die je als een lak aan kunt brengen.


Het is alleen geen lak. Deze balsem is gel-achtig en trekt in de nagel. Het restant dat niet intrekt kun je inmasseren.
De eerste dagen was er niets om in te masseren. Ik lakte de ene hand en voor ik de andere hand had gelakt was de balsem op de eerste hand volledig ingetrokken. 


Je kan er werkelijk naar kijken hoe snel het bij mijn nagels intrekt.


Ingetrokken is er een vage glans te zien. Dit kun je meerdere keren per dag doen en ik gebruikte het minstens 4 keer per dag.


Nu door met de Nail Protector. Deze lak heeft ook beschermende en voedende eigenschappen en ondersteunt het helende effect van de balsem.


Ik zie echt met de dag mijn nagels gezonder worden.


Nog even de voor....


...en de na foto. 

Wat een verschil in korte tijd. Ik kan het haast niet geloven dat ik met ongeveer 1,5 week dit als resultaat heb. Ze groeien niet alleen in de lengte maar worden ook weer dikker.

Ik wil Trind echt uit de grond van mijn hart bedanken voor het geweldige advies en de service.
De balsem blijft er voorlopig even in tot mijn nagels weer helemaal de oude zijn. 

Heb je dus last van droge, broze, splijtende en dunne nagels ga dan eens op zoek naar een Trind product dat daarop inspeelt. Ik durf nu zeker te zeggen dat deze producten niet een beetje helpen maar gewoon goed werken.

Heb jij al ervaring met een Trind product?


Brilliantnails

17 opmerkingen:

 1. Klinkt goed, moet ik ook eens gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een resultaat toch he, ik vind het zo'n geweldig merk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik altijd Trind producten voor mijn nagels, en ze werken echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je nagels al zo opgeknapt zijn! Ik zweer ook bij Trind <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooh klinkt echt goed
  het resultaat mag er zeker zijn

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een verschil! Als mijn nagel er zo erg aan toe is duurt het 3 weken voor het weer een beetje op iets gaat lijken. Ik ben nu wel heel erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt onwijs, wat een verschil...ik sta er verbaasd van....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh nice!! Love it. Amazing post. Thanks for the info dear.
  Kisses from Spain.
  Xoxo, P.

  My Showroom
  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow! Die voor en na foto's zijn wel erg overtuigend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is inderdaad echt snel resultaat, ziet er goed uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh gossie, je nagels zagen er inderdaad 'gehavend' uit. Wat tof dat je een voor en na foto hebt geplaatst. Wat een prachtig verschil! Ik heb een aantal producten van Trind liggen, maar nog nooit gebruikt, oeps...Terwijl mijn nagels soms echt naar verzorging snakken. Ik neem er gewoonweg de tijd niet voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ben erg blij voor je zeg, dat dit helpt! Het lijkt me pijnlijk om zulke broze en dunne nagels te hebben. Het ziet er ook gewoon niet fijn uit :-( Lekker blijven smeren; mijn ervaringen met Trind zijn ook erg goed! vooral nu ik veel swatch smeer ik elke avond cuticle en nail balsam.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow wat een groot verschil. Ik ben al jaren fan van Trind en heb de keratine lijn nog nooit gepro

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.