Pagina's

maandag 13 april 2015

Dr. Paw PawKen je Dr. PawPaw al?
Had er ook nog niet van gehoord maar het is TelSell waardig hoor! Een echte gebruik hem voor alles.
Ik hoorde andere dames praten over de naam PawPaw en ze kregen er de slappe lach van.
Waar komt de naam vandaan?

Papaya! Iedereen kent de lekkere vrucht wel en nu er een hype rondom superfoods is ontstaan is papaya ook een van je beste vrienden.  Dit komt doordat papaja rijk is aan vitamines, mineralen en antioxidanten, die een droge en strakke huid verzorgen, voeden, verzachten en herstellen. Heel leuk allemaal maar mijn interesse is natuurlijk gewekt als je over nagels begint en nou wil dit toevallig ook daar goed voor zijn! 


Ik heb een klein tubetje gekregen en het is een handig ding zeg.
Natuurlijk is de review voor de nagelriemen maar je kan er als vrouw bijna mee overleven.
 Het vet dat uit de tube komt is een beetje vaseline achtig (dit is ook een van de ingrediënten). Geurloos en vet, maar niet vaseline vet zeg maar. Het is een stuk fijner in gebruik. Mijn nagelriemen verzorg ik altijd al en nu extra vanwege de koude wind en om mijn nagels te laten groeien. Omdat ik me dus suf smeer met Lemony flutter is het fijn om eens af te wisselen. Juist omdat ik ze langer masseer is dit vette Dr. PawPaw goedje erg lekker.


Het glanst als een gek maar mijn nagelriemen komen ook een beetje tot rust. Ze zijn niet meer droog en wondjes genezen er (denk ik) sneller door.Dr. PawPaw verzachtte mijn afgebeten nagelwal, de roodheid trok met een dag weg. De glans op de foto is jammer maar ik zag wel een verschil hoor.

Wat doet Dr. PawPaw nog meer:

Dr. PawPaw Original Balm is onder andere te gebruiken als lipbalsem, tegen pluizend haar, tegen luieruitslag, tegen hielkloven, om de wenkbrauwen in model te houden of als highlighter op het gezicht.
 • Verzorgende crème voor lippen, huid, nagels en haren
 • Bevat papaja, een ´holy grail´ volgens experts
 • Bevat verzorgende ingrediënten als olijfolie en aloë vera
 • Een echte multitasker die je voor allerlei toepassingen kunt gebruiken


Gebruik:
Dr. PawPaw Original Balm is een multifunctionele crème die op heel veel verschillende manieren te gebruiken is. Het meest wordt de crème gebruikt als lippenbalsem. Dr PawPaw Original Balm zorgt er namelijk voor dat de droge huid wordt omgetoverd in een zachte, verzorgde huid. Deze verzorgende crème is dus ideaal voor schrale lippen. Daarnaast kan de balm gebruikt worden voor overige droge plekjes op het lichaam, tegen luieruitslag, als highlighter op het gezicht en om de haarpunten te verzorgen. Pluis wordt namelijk tegengegaan. Het product kan zelfs als highlighter gebruikt worden en om de wenkbrauwen in model te houden.
 Zelf had ik de Original omdat ik het voor mijn nagels gebruik maar er zijn ook 2 kleurtjes uitgebracht.


Als mijn tube op is ga ik weer voor het origineel omdat dat gewoon multifunctioneel is. 
Stiekem gebruik ik hem ook voor mijn lippen. 

Ik heb andere reviews hiervan bekeken en veelal positief.
Toch kom ik de vragen tegen ja maar doet vaseline niet het zelfde voor minder?
Van vaseline alleen krijg ik bultjes op mijn lippen omdat de ingrediënten in PawPaw zeker verschillen van Vaselinum Album. Vaseline sluit echt af en Dr. PawPaw niet. 
De 8H Elisabeth Arden producten heb ik ook voorbij zien komen ter vergelijking. De 8H lipbalm werkt op mijn lippen net zo goed alleen daar heb je  een vreselijke smaak bij en hij stinkt.

Oke handen en lippen heb ik getest maar ik heb het ook al in mijn haarpuntjes gesmeerd en op mijn wangen gebruikt. 

Dr. PawPaw is in een tube van 25ml te krijgen bij John Beerens en kost € 12,95

Welke tube heeft je voorkeur?Brilliantnails

12 opmerkingen:

 1. Kende het merk alleen qua naam weet niet of ik er heel enthousiast van word ook vanwege de prijs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je dit product voor veel zaken kunt gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende het merk niet, wel fijn dat je het voor veel dingen kan gebruiken, alleen vind het best duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ideaal! Ik wist niet eens dat het bestond, wel heel handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, ik deel je mening over die 8 hour cream! Wat stinkt dat spul zeg!
  Dit product klinkt goed en die fel roze tube vind ik tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Whaha TellSell waardig, dat klinkt geweldig en en ik met mijn ruime fantasie zie ikje al helemaal druk staan kwekken met zo een tube in je hand....het klinkt best aantrekkelijk, dat wel, zeker omdat het helpt voor meerdere klachten en probleempjes...toch zou ik dit niet zo heel snel aanschaffen denk ik, de prijs vind ik echt wel heel hoog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit klinkt erg goed, de naam is inderdaad wel grappig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat klinkt goed zeg! Kende het merk nog niet. Leuke naam heeft de tube.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het klinkt echt als een musthave!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt goed, vrolijk gekleurd tubetje ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel off topic eigenlijk: maar ik heb toevallig ook gele nagellak op. Ik vind het zo vrolijk staan! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Ik heb nog geen voorkeur, ze klonken allemaal fijn

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.