Pagina's

donderdag 2 april 2015

Genomineerd voor de Evaward

evaward
De blog Northflix nomineerde me voor de Evaward, wat het is geen idee maar superleuk natuurlijk.Deze Friese dame schrijft echt hylarische artikelen en heeft net als ik het hart op de tong. Ze negeert een aantal blogregels compleet en dat is wel een verademing. Ook al schrijf ik voornamelijk over nagellakjes leest ze tussen de regels door wel dat ik geen calorieenteller ben (sorry voor de healthblogs) en geen enkel MAC product bezit. De vragen zijn grappig dus hieronder mijn antwoorden.

1. Minipaarden of luiaarden?
O jee, minipaarden zijn van die valse beestjes. Al doet een luiaard ook heel de dag niks anders dan rondhangen. De minipaarden dan maar.
2. IJsjes of taart?
Geen van beide... Hou niet van taart of ijs. Je maakt me wel heel erg blij met rijstevlaai!
image.png wordt weergegeven
3. Series of films?
Film. Een film kun je tenminste in 1 keer kijken, series moet je altijd wachten op het volgende seizoen. Al zijn er van films ook meerdere delen. The Fast and The Furious begint nu met deel 7 wel op een serie te lijken.
4. Welke film móet iedereen gezien hebben? En welke juist echt niet?
Northflix gaf dit antwoord: Heel cliché misschien, maar ‘The Green Mile’ is prachtig!
Ik kan dit alleen maar beamen. Elke keer blijf ik janken he om die ene scene.
Man on Fire
bronDenzel Washington is een van mijn favoriete acteurs en elke film is zo goed. Kan ze bijna allemaal wel opnoemen (John Q, Bone Collector, DejaVu, unstoppable, Flight, Malcolm X) maar toen Denzel net begon koos hij toch voor een vreselijk saai script. De film Licence to Kill heb ik niet eens afgekeken.
5. Wat is je favoriete taart?
Geen taart maar vlaai! Rijstevlaai. Zelf maken is me ook nog gelukt.
6. Welke stad, naast Berlijn uiteraard, zou je graag eens willen bezoeken?
Barcelona, die prachtige Sagrada Familia wil ik toch eens in levende lijven zien.

bron

7. Op welke blogpost ben je het meest trots?Ik denk mijn eerste artikel. Het stapje naar echt online gaan was meer een persoonlijk ding. Al dat voorbereiden, bedenken en dan uiteindelijk die duikplank af. Ook mijn eerste PLOG ben ik trots op omdat ik dat ook wat moeilijker vond maar ik kreeg zoveel bezoekers!
8. Welke drie bloggers en hun blogs wil je extra in het zonnetje zetten?
Northflix ging me voor met 5 bloggers en daarin ga ik mee. Is toch gezelliger dan 3.
Miriam van Nailtalk, de nailartblog met perfect afgeleverd werk. We hebben verschillende stijlen en tekens blijft ze verassend. We kunnen ook lekker bomen over een image plate. Achter de mooie nailarts gaat ook een dame schuil met pit en is oersterk.
Melissa van Kiss and Make-up, voor mij een high end blog maar niet arrogant. Humoristische artikelen maar wel goudeerlijke reviews. Ben stiekem ook verliefd op haar wenkbrauwen.
Roxanne van Peachlife, ook al volg ik haar kort heeft ze een leuke blog, een aparte maar leuke kijk op het dagelijks leven en jaloersmakend feitje: ze zit in Curaçao!
Laura van Dagelijkse Hap, de enige foodblog die me kan boeien. Vlot geschreven zonder al die moeilijke keukentaal en eetbare gerechten die je ook nog eens als amateur in elkaar kunt zetten.
Marloes van Beautyjuf, de watjes verslindster die elke keer weer sterke artikelen neerzet, je ziet de passie en de tijd die ze erin steekt. Ook staat ze stil bij de kleine dingen in het leven met geluksmomentjes. Pittig vrouwtje met een heel stoer kapsel.
9. Vertel eens iets wat mensen door het lezen van je blog waarschijnlijk écht niet van je weten…
Hoe tuttig en geduldig ik met mijn nagels kan zijn is dan ook wel het enige. Ben meer een waaghals die gaat survivallen of een dikke BMW uitdaagd met mijn motor voor een wedstrijdje op de snelweg...


10. Tag / nomineer vijf bloggers aan wie je deze tag doorgeeft
Mogen dat dan ook andere zijn dan die ik in het zonnetje zetten?
Roxanne van Peachlife
Bianca van MissLanghaar
Laura van dagelijkse hap
Lonneke van Be-Beautifully
Petra van Heel gewoon dagelijks
Vul 'm in als je het leuk vind en heb ik je niet genoemd neem hem dan vooral over als je het leuk vind.

Welke blogpost van je eigen blog ben je trots op?

10 opmerkingen:

 1. Leuk je antwoorden op deze tag! Dankjewel dat je mij tagt, ik heb hem gisteren al ingevuld en staat ook sinds gisteren al online op mijn blog ik had jouw ook genomineerd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was de versatile award. Deze heeft echt vragen zodat je de feitjes niet hoeft te verzinnen.

   Verwijderen
 2. Haha super leuk ingevuld! Leuk om te weten dat je door die plog veel bezoekers kreeg, misschien moet ik het ook eens gaan doen :) Doe het namelijk niet omdat ik denk "niemand leest dat". En ja, streetracen is stiekem wel eens leuk ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, wat een leuke antwoorden!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awwwww, wat een leuke verrassing om ineens mijn naam daar te zien staan :-D Dankjewel. Made my day. Hele toffe award tag is dit. Ik zou Barcelona ook wel eens willen bezoeken, lijkt me de moeite.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke tag, Ik vond hem erg leuk om je antwoorden te lezen....bedankt voor het nomineren... ik ga deze zeker binnenkort invullen....Tja The green mile, ....indrukwekkende film vond ik het, om even stil van te vallen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nog nooit gehoord van deze tag, hij heeft wel leuke vragen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke tag, kende hem nog niet. Leuke antwoorden heb je gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tag en leuk om jouw antwoorden te lezen. Ik geloof dat ik ook trots ben op mijn eerste artikel.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.