Pagina's

vrijdag 10 april 2015

Obey Your Body Scrub en & Body ButterDe verzorging van mijn handen en voeten sla ik niet snel over.
Hoeveel handcrèmes ik erdoorheen jaag zijn niet op 2 handjes te tellen. Mijn handen zijn ook extreem droog ben ik achter en zomer/winter maakt weinig uit.
Toen ik op de Beauty beurs was vertelde ik al dat ik heel enthousiast was over 1 stand en vandaag laat ik de producten zien.

De eerste stand waar ik werd aangesproken door een vertegenwoordiger van Aqua Mineral was gelijk raak. De rest van de dag ben ik zoiets fantastisch niet meer tegengekomen.
Ik had nog nooit van het merk gehoord maar verder in het gesprek klonk het vrij goed en kreeg gelijk de gelegenheid om te testen.


Dit zijn mijn handen in hun (voor mij) normale vorm. Altijd droog en trekkerig.

Met een plantenspuit werden mijn handen natgemaakt en kreeg ik een kleine hoeveelheid dode zeezout minerale scrub in 1 hand.Waarna ik mijn handen masseerden.


Met de plantenspuit werden mijn handen weer schoongespoten tot alle scrub eraf was.
In het teiltje eronder werd alles opgevangen en vervolgens kreeg ik de bak onder mijn neus.
"Kijk, de scrub zakt naar beneden in het water en dat schuimlaagje bovenop is je dode huid."

Nu zag ik wel erg veel schuim( ofwel dode huid) op dat water drijven. Zou ik dan zo vies zijn? Je wast vaak je handen en raakt vanalles aan. Het lijkt me dan ook dat je juist op de handen geen dode huid meer hebt zitten.


Nadat ik mijn handen had afgedroogd kreeg ik nog een heerlijke body butter om mijn handen mee in te smeren.Al kletsend kreeg ik een mooie aanbieding maar de beursdag was net begonnen en had weinig trek de rest van de  dag met een paar zware potten te sjouwen. Buitendat, alles werkt prima tot je het koopt en erna is er niets meer van het wonder over.
Ik beloofde ook later terug te komen.

In de loop van de dag verzamelde ik tasjes en daar barsten mijn handen snel van als je er mee in je handen loopt. Ook heb ik een paar keer mijn handen gewassen.

Nu het bijzondere: ze bleven zacht. Geen kloven, barstjes of dat droge trekkerige gevoel!


Lonneke was die dag mee en kan het zeker beamen dat ik normale handjes had.

Eind van de dag was de stand niet 1,2,3, te vinden maar uiteindelijk stond ik er.
Ja ik wil ze hebben, zo fijn moetne mijn handen altijd aanvoelen. Trots liet ik mijn handen zien die er normaal uitzagen. Ik wilde nog wel een keertje maar er werd me op het hart gedrukt de scrub echt maar 1 x per week te gebruiken, de body butter mag ik wel smeren zoveel als ik wil.

Voor veel van de meiden is dit misschien wat extreem. Als je met een gewone handcrème uit de voeten kunt, hallelula! Heb je echt last van kloofjes en droge handen en is er niet tegenaan te smeren is dit echt een zegen van een product! Ik kan het je dan zo van harte aanraden.


ObeyYourBody Purity is een bodyscrub met natuurlijke plantaardige oliën en extracten exfoliëert, stimuleert deze scrub de natuurlijke cel vernieuwing en helpt om de giftige stoffen en residuen uit de huid te verwijderen zodat de huid er weer levendig en vitaal uitziet. De mineralen en zouten komen uit de dode zee. Geschikt voor ieder huidtype. De producten van ObeyYourBody bevatten de beste kwaliteit natuurlijke ingrediënten.

Ingrediënten:
sea salt, paraffinum liquidum, dead sea salt, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, persea gratissima (avocado) oil, isopropyl myristate, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, fragrance, actinidia chinensis (kiwi), fruit extract, tocopheryl acetate (vit E) BHT, sesamum indicum (sesame) oil. Paraben-free.De ObeyYourBody bodybutter Purity is een luxe, niet-vette en gemakkelijk absorberende vochtinbrengende bodycrème die de huid satijn zacht en glad maakt. Deze Shea Nut Body Butter purity van ObeyYourBody is een optimale verwennerij. Het is vooral effectief op droge, ruwe en beschadigde huid en helpt om striae en cellulitis te verfijnen.

Ingrediënten:
water, sesame (sesamum indicum) oil, propylene glycol & chamomile (anthemis nobilis) extract & witch hazel (hamam virginiana) extract & echinacea purpurea extract, glyceryl stearate, caprylic/capric trigliceride, shea butter (butyrospemum parkii), dimethicone, cetearyl alcohol, fragrance, glycerin, benzoate, squalane, dead sea salt, sodium lauryl sulfate, algae extract, benzophenone-3, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, 2-bromo-2-nitropropane-1, 3-diol. Paraben-free.


Ik gebruik de scrub nu elke week voor mijn handen maar ik kan hem ook voor de rest van mijn lichaam gaan gebruiken.

Beide potten zijn online verkrijgbaar voor € 34,99 
De stand waar ik ze op de beurs bij kocht Aqua Mineral heeft een bedroevend slechte site waar je de producten niet kan vinden. Daarom adviseer ik je gewoon op de Obey Your Body producten op google te zoeken.


Brilliantnails

15 opmerkingen:

 1. Super dat je hier zo positief over bent! Het lijken me erg fijne producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zo blij dat je deze producten bent tegen gekomen. Want echt direct zag je blijvend resultaat! Wat jammer dat hun website minder goed is zeg... Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt echt heel erg goed!
  Ik gebruik zelf graag een handscrub van Rituals.
  Prijzig, maar het geld waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk! Niks doet je huid zoveel goed als een goeie scrub.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit klinkt wel echt supergoed, wat fijn zeg! Wel minder dat de site zo slecht is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Apart zeg, dode huid enz. Maar het lijkt me een heel fijn product. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt wel erg goed! Handig die producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk dat je een producten hebt gevonden wat jou van het gevoel van de droge trekkerige huid van je handen afhelpt....Ik heb zelf nog nooit van gehoord, maar wat zal je blij geweest zijn, aan het einde van die beursdag met dit resultaat.......top!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt wel goed, ik kende het merk nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. waar kun je deze body scrub kopen. dit is het enigste wat echt helpt voor mijn extreem droge huid. helppppp please

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb deze op de beurs gekocht maar op hoogle vind je ook verkooppunten hoor.

   Verwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.