Pagina's

zaterdag 4 april 2015

VERSATILE AWARD / 7 FEITEN OVER MIJ!Nadat ik al de onbekende Evaward invulde komt hier de tweede, de Versatile award. 
Lonneke van Be-Beautifully gaf deze aan mij door. Het is een Tag/Award waar je 7 feitjes over jezelf moet vertellen en daarbij ook 15 bloggers nomineert. 


Nou daar gaat ie:

Heb even gespiekt wat anderen vertelden en ik probeer er 7 andere feitjes uit te krijgen.

Sushi

Mijn sushi verslaving neemt ongekende vormen aan, als ik om 6 uur smorgens een plog voorbij zie komen van iemand die het heeft gegeten zit ik al te kwijlen en weet wat ik die avond wil eten.
Welke winkels je moet zijn voor kant en klare sushi weet ik precies en het zelf maken is door het vele doen een eitje geworden. Alle sushirestaurants in de buurt weten hoe ik heet...Creatief
Buiten nailarts ben ik nogal een knutselgek. Theezakjes vouwen, fimo klei, pergamano, frigiliaan, sieraden van kralen, vriendschapsbandjes knopen en huis decoreren houden me bezig.

Geluid
Ik hoor werkelijk alles. Vreselijk is het. Ik ben door een audiofiel opgevoed en kan dus alleen van muziek genieten als het geluid goed is. Omdat ik licht slaap is het alles horen zeker niet grappig, als de buren snurken ben ik wakker. Zelfs een mobile met muziek in de babykamer aan de andere kant van het huis van de buren hoor ik midden in de nacht.

Groene vingers
Vind het prachtig om bloemen en planten te hebben, ook in de tuin maar ik ben een plantenmishandelaar. Of ik er nou tegen praat, ze precies het water geef wat ze nodig hebben en mijn keukenkastje puilt uit met pokon bladgroen, volle bloei, orchideeenvoeding. Ze. Doen. Het. Niet. 
Bij Groenrijk hebben ze me planten gegeven die niet dood konden (Rob hoor je er ook altijd over) Geef me een half jaar.... Ze zijn dood gegaan.

Bounty binnenstebuiten
Ja wit van buiten maar een stijve hark, nope.
Hollanders kunnen zo mooi stapje links, stapje rechts. Gooi die heupen erin!
Andre Hazes laat me pas verstijven terwijl ik niet stil kan blijven zitten met reggaeton. Ook in de zomer bij 30+ hoor je mij niet, heb het nooit te warm. Waar iedereen de schaduw opzoekt ga ik wel even springtouwen.

Afbeeldingsresultaat voor rotterdam

Rotterdammer
Ook al ben ik geboren in Friesland, ben ik opgegroeid in Rotterdam. Ben er dan ook echt een in hart en nieren. Recht voor z'n raap, klaag steen en been en werk net zo hard als ik klaag. Nu ik in Brabant ben neergestreken moet ik echt opletten met het direct geven van een mening.

Social Media
Vind ik eng. Mijn blog en mijn foto online was al heel wat. Missschien hopeloos ouderwets maar ik durf niet aan de Twitter, Facebook, Instagram en weet ik veel. Ben bang het overzicht kwijt te raken.
Wel heb ik LinkedIn en Bloglovin!

Oke en dan nu de 15 dames die ik nomineer voor deze award:

Michaella J, Nicky, Marloes, Miriam, Mirjam, LindaHarmelink, Naomi, Marielle M, Northflix, Laura, Mei Qi, Ilse, Sarah, Kirsty, Marlayne.

6 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Dat van heel gevoelig zijn voor geluid en het nooit te warm hebben heb ik ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een inspirerende tag! Wat gaaf dat je zoveel leuke kunstwerkjes maakt, ik ben er erg nieuwsgierig naar! Ik vind het ook altijd erg leuk om even creatief bezig te zijn en om nieuwe dingen te verzinnen! Friesland is echt zo mooi! Ik ben er al een aantal keer geweest, echt heel bijzonder! En ze hebben er heerlijke kibbeling hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke feitjes, sommige zijn ze ontzettend herkenbaar voor mij....ik laat zelfs en kunstplant nog wel een langzame dood sterven.....Ook heb ik zelf niet al te veel Sociale Media, ik kan dat echt niet allemaal echt goed bijhouden , dus dan maar niet aan beginnen dacht ik...leuk om al die feitjes over je te lezen, heb het met plezier gedaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat je mij hebt genomineerd, dank je wel! :) Ik vind het feitje van alles horen ontzettend herkenbaar, dat heb ik ook! Soms vind ik het wel irritant, vooral als ik wil slapen en dan van alles hoor wat mij wakker houd, maar het is ook wel handig zo af en toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke feitjes! Lijkt me best irritant als je alles hoort, leuk dat je een knutselgek bent, ik hou daar ook erg van. Dank je wel dat je mij ook hebt genomineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een grappige tag! Leuk om zo wat meer over iemand te weten te komen! Wie weet worden wij binnenkort ook wel genomineerd!
  Liefs Shop It and Pop It

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.