Pagina's

vrijdag 8 mei 2015

E.L.F. nagellakbox swatch


Hebben jullie al kennis gemaakt met Eyes Lips Face of kortgezegd E.L.F.?
Ze hebben echt geweldige kwasten die ik met plezier gebruik en ze verkies boven mijn Leco kwasten.
De make up is echt een hebbeding en er zijn ook goede dupes te vinden van dé merken.


Omdat ik toenertijd een flinke make-up bestelling plaatste ben ik E.L.F. een beetje vergeten tot ik laatst de gelegenheid kreeg een aantal nagellak producten te reviewen.En dan heb ik het ook over een aantal he?
Welgeteld kreeg ik een box van 14 lakjes opgestuurd.
Een flesje quick dry topcoat en handige vijltjes waar ik los een artikel voor maak.


Goed, terug naar de 14 lakjes. Heb ze even opgesplitst. Zit je goed want 14 zijn er best veel.


Smokin Hot is deze eerste rode kleur. Alle lakjes dekken zeker in 2 laagjes en sommige zelfs in 1 laag. De lak heeft een glanzende finish en voor rood (wat ik bij mezelf niet vaak mooi vind) is hij fel maar niet aso.


Mango Madness was een minder prettige kennismaking. De lak was erg droog/stroperig en hoe ik ook schudde, er kwam geen beweging in. Met een aantal nagellakverdunner druppels heb ik 'm even met rust gelaten.


Het is een bijna oranje kleur maar toch een roze ondertoon. Ik kreeg het net op 1 nagel gesmeerd. Mooie kleur maar dan moet het lakje wel goed zijn.Electric Fuchsia is een rood/roze tint en lakt prettig weg. Mooie gladde dekking en ook weer een glanzende finish.


Deze 3 was ik erg benieuwd naar, het zijn echt kleurtjes in mijn straatje.


Flirty Fuchsia is een hele frisse zomerkleur. Dit zijn echt van die kleurtjes die de aandacht trekken en laat ik nou net een bikini in die kleur hebben!


Nude, je houdt ervan of je vind het niks maar ik hou heel erg van de huidskleurtjes. Het lakje moet wel bij je huid passen. Ook al vind ik hem mooi twijfel ik of hij voor mijn huidskleur geschikt is.


Metallic Elegance is mijn absolute favoriet. De parelmoer maakt hem wel een klein beetje streperig maar de kleur is prachtig. Licht en een satijnen finish met wat shimmer.


De zon, het gras en de lucht dacht ik meteen aan bij dit rijtje lakjes.


Sunflower pakt zelfs beter uit op de nag el dan in het flesje. In het flesje zie je totaal niet dat het een shimmergeel heeft. Het lijkt wel vloeibaar goud.


Mint Cream is....mint. Altijd goed toch? Heb nog nooit iemand horen zeggen dat dit geen geweldige kleur is. Hij is mooi maar ik doe er graag een nailart op.


Lavender Mist kan strijden met Metallic Elegance want deze is minimaal net zo mooi. Toen ik aan de swatches begon kon ik ook niet wachten tot deze in zicht kwam. Het is geen blauw maar ook geen paars. Ook weer een parelmoer erin maar wat een zacht kleurtje.


Skinny Jeans is een felblauwe lak die bij de meeste meiden wel in de smaak valt. Het zou wel leuk zijn om dan ook een jeans in deze kleur te hebben. Hij valt in elk geval wel op.De toppers! En dan heb ik t niet over Geer, Jeroen en René.


Chic Confettti is een veelkleurige lak die me een beetje aan Kerst doet denken met groene, rode, gouden en zilveren glitters. Je kunt deze subtiel aanbrengen met 1 laagje.


Met meerdere laagjes is hij vrij dekkend en zou zonder bsasis kleur gedragen kunnen worden.


Dream maker  heeft zilveren glitters, wat groter en kleine maar de grote zijn niet té grof.


Fairy Cream is een hele fijne glitter en heeft die visschubben kleur. Zon omschrijf ik het maar want het zijn allemaal dezelfde glitters maar het is maar hoe het licht valt of ze oranje, groen of geel uitslaan.


Gold Star is de laatste van de 14 lakjes en bevat grovere en fijne glitters. Het broertje van de Dream Maker zeg maar. Heb de eerste 2 nagels royaal aangebracht en de laatste 2 wat dunner en geeft als topper een heel mooi effect.


De flesjes zijn klein en hebben een inhoud van 6ml. het kwastje is goed te doen al zit er af en toe een bij met een eigenwijze haar. 
De collector box is verkrijgbaar in 4 verschillende varianten en ziet er heel leuk uit.

Er zijn ook nog kleinere sets verkrijgbaar en ze zijn leuk om te hebben als beginnend lakker direct een aantal kleuren te hebben of om een vriendin cadeau te doen.

Even de voors en tegens afwegen:

+ ruime kleurvariatie 
+ lekker budget
+ goed te lakken
+ goede houbaarheid
- 1 stroperig lakje

Heb je zelf al producten van E.L.F. geprobeerd?

12 opmerkingen:

 1. Wat een super mooie kleurtjes! Ik vind het mint lakje prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf 2 nagellak boxen van elf en allemaal van zeer goede kwaliteit en goede dekking. Veel van deze kleurtjes heb ik ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zitten hele leuke kleuren tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kleurtjes echt stuk voor stuk erg leuk, zelf heb ik een aantal ELF lakken en daar ben ik best positief over...toch moet ik weer eens goed op de ELF site gaan kijken,( ik zie overal namelijk van die mega mooie spulletjes ) ik vind het een heerlijke webshop , leuke prijsjes en een groot assortiment...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze allemaal er prachtig uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke box! Het lijkt mij echt een perfect cadeau, omdat er voor iedereen wel een aantal mooie kleurtjes bij zitten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie lakjes, lijkt me een leuke set om cadeau te doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow dat zijn een hoop swatches!! Maar erg mooi hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, dat ziet er heel mooi uit! Mooie kleurtjes ook! Leuk cadeau idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie box! Er zitten een paar prachtige kleuren tussen. Mooie swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het idee van zo'n box is erg leuk. Jammer dat die ene niet goed was. De rest van de kleuren zijn vrij basic maar wel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.