Pagina's

zaterdag 9 mei 2015

Golden Rose Holiday 63


Mijn liefde voor liquid sand lakjes is echt onuitputtelijk. Vanaf het eerste moment dat ik kennismaakte wist ik dat deze finish de mooiste van allemaal vond.

Heb zelfs een verlanglijste van een aantal lakjes en vandaag kon ik deze Golden Rose van de Holiday nail color  nummer 63 afstrepen.
Met 1 laagje (en geen zon) is de lak nog niet heel mooi maar zoals je in het flesje de glitters ziet komen die ook echt op de nagel tevoorschijn alleen wel met zonlicht.
Mijn vingers zitten weer vol velletjes van de droogte, sorry daarvoor.


De tweede laag van een textured lakje hecht altijd erg goed omdat de eerste laag al ruw is en ook dekkend. Wat jammer dat nu juist het zonnetje niet wil schijnen want het is een hele mooie fijne korrel en de glitters erin zijn zo heerlijk klein dat de lak echt een lust voor het oog is.


Kwastje is lang, niet te breed en flexibel. Beetje Hema-achtig en vind dat de fijnste kwastjes.


Hier zie je een beetje de glitter doorkomen en je ziet ook goed de fijne structuur en een matte finish. Misschien maakt dat de lak juist speciaal.
Textuur lakjes drogen meestal snel, zo ook deze. 
Een topcoat is heel belangrijk bij een gladde finish maar een textuur lak heeft geen topcoat nodig omdat dan het effect weg is.

Deze Golden Rose is niet erg flexibel op de nagel dus kans op chippen is aanwezig. Mijn nagel stootte ik na 3 dagen redelijk hard en hij scheurde en de lak sprong eraf.

Golden Roze lakjes zijn online verkrijgbaar voor ongeveer € 5,95 met 11,3ml inhoud.

Dit is nog niet mijn laatste roze liquid sand lak.

Zouden jullie het leuk vinden mijn roze sand stash te zien?

11 opmerkingen:

 1. Golden Rose heeft erg fijne nagellak, wij hadden ze ook in de winkel maar ging helaas niet dus zijn we er mee gestopt (alleen nog op de webshop met korting).
  Ja lijkt me leuk om je roze sand stash te zien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer want er zitten mooie lakjes bij. Wel leuk dat je deelt dat je nu korting hebt.

   Verwijderen
 2. Heel mooi, ik vind textuurlakjes nog altijd erg leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige lak, zelf heb ik een roze sand lak van MissSporty en die draag ik heel erg graag. Ik ben eigenlijk nog niet zo bekend met de golden rose lakken,maar heb de laatste tijd wel een paar mooi lakkken ervan gezien op de diverse blogs...Ik zou het leuk vinden om je Roze sand stash te zien...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi sand lakje! Golden Rose heeft altijd erg mooie lakjes. Lijkt mij erg leuk om je roze sand stash te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave kleur is dit met een mooie finish !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief kleurtje! Hij ziet er bijna aaibaar uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gekke is als ik 'm zie staan zou ik 'm niet meenemen. Maar dan zie ik 'm op je nagels en denk ik wauw, wat een lief lakje!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.