Pagina's

zaterdag 11 juli 2015

Macadamia Foot PackBij de OP=OP shop had ik een tijdje terug en hand- en voetpack mee genomen en vandaag heb ik het footpack getest. Is ook nodig want buiten mijn handen zijn ook mijn voeten erg droog. Nu we allemaal op slippertjes en open schoentjes lopen wil je je onderdanen wel goed in het zonnetje zetten.Het is een heerlijk verwenmomentje van 20 minuten dat diep in de huid trekt en een verzorgend resultaat achterlaat.


De ingrediƫntenlijst is flink maar vond er niets schokkends tussen zitten.


Na het openen van de verpakking zit dit pakketje erin. Het voelt zo opgevouwen een beetje luierachtig aan.


uitgevouwen zie je de sokjes en die zitten met een scheurlijntje aan elkaar vast.


Vooraf moet je je voeten wassen en dan kunnen de sokjes aan. De binnenkant bevat een soort gaasvliesje zodat ze best lekker aanvoelen. Heb weleens alleen zakjes gehad en dat geeft echt een vreemd gevoel.
Het voelt koel aan maar het is wel een zalige verwennerij. De 20 minuten waren zo voorbij en mijn voetjes begonnen een beetje te tintelen maar ook dat was een fijn gevoel.


Na 20 minuten mochten ze uit en er blijft nog een beetje creme over (het is eerder zo dun als lotion). Deze heb ik niet verloren laten gaan maar ingemasseerd.


De geur is ook heerlijk fris, een beetje eucalyptus maar absoluut niet overdadig of te sterk.


Nu heb ik veel eelt en ook wat kleine kloofjes maar door regelmatig mijn voeten te pamperen en dit footpack zijn ze zeker weer wat opgeknapt.

Dit footpack is verkrijgbaar bij de op=op shop en ze hebben ook een handpack maar die test ik later nog.

Het footpack is zeker voor herhaling vatbaar en als ik er nog eens kom neem ik er nog een paar mee.
De prijs was ongeveer € 2,50

Besteedt jij tijd aan voetverzorging? En heel eerlijk, meer nu je je voeten meer blootgeeft?

12 opmerkingen:

 1. Klinkt als een fijn product! Heb er al vaker mee in mijn handen gestaan maar de prijs weerhield me er altijd van om het mee te nemen. Heb nu ook voetverzorgingsproducten die voor deze prijs langer meegaan. Maar neemt niet weg dat ik dit ook eens wil/ga uitproberen! ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een fijn product om je voeten mee te verzorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, wat zien die sokjes er geinig uit! Lijkt me erg fijn om ook eens te proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er zeker goed uit :D Ook helemaal niet duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh klinkt goed! :) En voor de prijs kun je het niet laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eigenlijk zijn mijn voeten letterlijk en figuurlijk een soort van ondergeschoven kindjes....ik verzorg ze wel, maar het zou eigenlijk nog wel een tikje meer kunnen, Dit klinkt als een erg fijn product...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit klinkt echt heel goed! Ga ik zeker onthouden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit lijkt mij best wel fijn om te doen! Gewoon al dat je echt de tijd neemt om 20 minuten zo te zitten is denk ik al heel ontspannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat klinkt goed! Mijn voeten zijn ook erg droog, ga zeker eens op zoek naar zo'n pack!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk na een drukke dag even je voeten tot rust laten komen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.