Pagina's

vrijdag 3 juli 2015

Sunset nailart


 Van de week kwamen al zomerproof nailarts voorbij op mijn Instagram en met dit heerlijke weer heb ik er helemaal zin in. De lange warme dagen mogen wat mij betreft eindeloos duren maar elke avond zakt de warmtebron weer naar beneden en de kleuren hebben me geinspireerd om deze nailart te maken.
Met een laagje gele lak Sunflower van ELF startte ik de basis en erna ben ik eroverheen gaan sponzen met dezelfde kleur geel en Off to Miami van Essence.Deze plate heb ik al jaren maar de afbeeldingen erop zijn best groot. Toen ik deze rietstengels zag wilde ik ze proberen.


Het stempelen met zwarte lak vind ik best een crime maar het resultaat mag er zijn.
Met mijn middelvinger scoopte ik een dot zwarte lak mee dat ik voorzichtig een beetje probeerde weg te poetsen maar je ziet het nog wel...


Topcoat geeft deze nailart toch echt een veel betere finish. 


Zwart geeft weleens wat kleine veegjes maar dat is alleen close up te zien.


Het is misschien een beetje gewaagde nailart want ze trekken zeker de aandacht maar in de zomer show je toch graag wat meer.


De afsluiting van een prachtige zomerdag is vaak een kleurenpracht en ook als het gaat onweren vind ik de lucht er mooi uitzien.

Vind je dit tropische weer ook heerlijk of mag het wel een ppaar graden minder?


15 opmerkingen:

 1. Erg mooi voor een warme zomerdag! Heel knap gedaan, de kleuren vind ik ook erg mooi. Hier in Zweden is het niet zo warm als in Nederland (ongeveer 30 graden). Ik vind deze temperatuur heerlijk, maar kan me voorstellen dat het bij jullie wat te warm is :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n mooie 'sunset' heb ik hier gister niet gezien.
  Man, wat een onweer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel zomers! Heb deze ook eens een keertje gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De nail art is heel erg mooi en past onwijs goed bij dit tropische weer...
  ( Nee ik word niet echt heel vrolijk van de hitte, eerder een beetje slapjes maar alla, we mogen niet te veel klagen haha )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie nailart! Past heel goed bij dit warme weer! Ik vind dat het wel een paar graden minder mag, maar vind warm weer wel heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi gedaan weer! Typische zomerkleuren en inderdaad wat is de lucht mooi na zonsondergang :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige gradient.. zo lekker zomers! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gave nail art! Zo leuk om te zien dat je elke keer met totaal iets anders en creatiefs komt. I love this nail art!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie nailart! Je hebt mooie zomerkleuren gebruikt :) Ik vind het ook altijd leuk om naar de lucht te kijken als het gaat onweren, het ziet er dan zo mooi uit! Stiekem verwelkom ik onweer nu ook wel echt; ik vind het heerlijk als het warm is, maar de lucht is zo vochtig dat je van stilzitten al plakkerig wordt en dat vind ik niet zo fijn. Verder heb ik gelukkig nergens last van en vind ik het wel prima :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk gedaan, ziet er heel tropisch uit zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw! Gewoon weer prachtig. Ik sta altijd versteld hoe mooi jij nagels kunt maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie combinatie. En de bamboe is ook heel gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Meid, wat hebben je nagels een prachtige lengte! Ik krijg dat niet voor elkaar :-( Ik vind de nail art onwijs mooi! De kleurencombinatie is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.