Pagina's

zaterdag 26 september 2015

NailProductZoals jullie al weten is de COTM dit jaar vernieuwd. Buiten niewe deelnemers hebben we ook een sponsor: NailProduct.

In het begin is alles even spannend om te proberen maar de producten zijn gewoon goed!

Of je nou beginnend nailarter bent, ertussenin zit of gewoon een studio professional de producten sluiten goed aan.
En is nailarten niet aan jou besteedt zijn er nog talloze fijne verzorgingsproducten en lakjes.


Daarom wil ik wat favorieten van de Nailproduct webshop met jullie delen en heb ik zoals je op de foto al zag met een leuke kortingscode.


De Seche Vite topcoat. Wat heb ik er veel over gelezen en hij is terecht geroemd. Door de review van mijn collega blogster Imke was ik overtuigd.


Zelf deed ik een uitgebreide vergelijkingstest die kun je hier bekijken.

De producten die we voor de COTM kregen waren tot nu toe ook top.


Zo hadden we voor het fruit thema een nailpaint gekregen en ik ken de het merk NailPerfect niet maar wat is dit leuk spul. Begin dit jaar probeerde ik de Onestroke techniek uit met acrylverf. Lekker goedkoop maar je hebt wel meerdere laagjes nodig voor een goede dekking. Nailpaint dekt in 1 laagje, droogt snel en de kleur is goed gepigmenteerd.


Het dieren thema had iets meer voeten in aarde maar ik denk dat we hier de professionals meer aanspreken. De folies van alle meiden hadden een leuke print maar er zijn ook folies met andere printjes verkrijgbaar.

Tot zover kan ik de COTM producten laten zien want de rest ga je maandelijks ontdekken!

Zoals iedereen suf ik lekker rond en heb ik een verlanglijstje.
Op NailProduct is mijn verlanglijstje flink gegroeid omdat er zoveel producten zijn.

No Label Fashion Tattoo #4
De ouderwetse plakplaatjes waren deze zomer echt een hit. Vind ze geweldig maar heb het lef nog niet gehad er zelf een op te plakken. 

Gena Nail Brite 118ml
Nail Brite. Als je vaak swatches maakt, altijd nagellak draagt of een heel gepigmenteerde kleur hebt gebruikt komt t voor dat je nagels vies verkleurd zijn. Het is tussendoor fijn om je nagels even lakvrij te geven maar dan zien je nagels er niet uit. NailBrite is een scrubcreme en zorgt ervoor dat je weer een schone natuurlijke nagel hebt.
Peach Paraffin. Omdat ik van die extreem droge handen heb en de kou weer op de deur klopt vind ik het heerlijk een parrafine bad te nemen. Je kunt dan ook snel een review ervan verwachten want deze harde klomp kan echt een ware weldaad voor je handen en voeten zijn.

Lakjes... Omdat het merk NailPerfect die fijne nailpaints heeft ben ik ook benieuwd naar de lakjes. Van verschillende professionele merken zijn er maar liefst 17 pagina's met lakjes.

Swarovski Strass SS5 Fuchsia 72 st

Bling bling! Ze hebben ook strass steentjes en niet dan die dingen die dof worden als je topcoat erover gaat maar van Swarovski. Als een ekster ben ik gek op glimmende dingen.

Nailart penselen. Om een penselen aan te schaffen kun je je goed vergissen. Ik kocht een goedkope set op internet en vervolgens kon ik er niks mee, de haren vielen uit of stonden de verkeerde kant op. Inmiddels ben ik lanszaam aan het investeren in wat betere penselen. Zo heb ik al fijne one strokes en striping penselen. Deze 2 lijken me zeer geschikt voor de kleine en fijne tekenwerkjes.
Links zie je de fineliner en rechts de micro styler.

Zo dit zijn de items van mijn wish list. 

Heb je al eens op NailProduct gekeken?
Ook voor acryl-fiber en gel is er ruime keuze. Ze zijn ook nog beautygerelateerd want je kunt er ook wimpers, wenkbrauwverf, bodylotion en lippenbalsem terecht.

Het kan niet missen maar wil je nou bestellen gebruik de kortingscode voor 10% op alles

BCINDY150803

Ben benieuwd wat jouw favoriete producten zijn.
5 opmerkingen:

 1. Oeeh, ik ben erg nieuwsgierig! Wat tof dat jullie nu gewoon een sponsor hebben! De strass steentjes lijken mij erg mooi en ik ben natuurlijj benieuwd welke kleuren lak jij zou gebruiken! Oh en de dekking van de nagellak is hopelijk ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nailproduct is echt een leuke webshop, ga er binnenkort maar eens wat bestellen want ze hebben zulke leuke nagelproducten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een heerlijk wishlistje heb je zo samengesteld...zelf ben ik wel benieuwd naar de Nail Brite...dat lijkt mij heel erg handig in gebruik...maar ook heb ik geweldige lakken op de website zien staan....Tja de penselen, dat zijn natuurlijk ook van die benodigdheden waar je grote kwaliteitsverschillen in hebt...maar helaas, Keulen en Aken zijn ook bij mij niet op een dag gebouwd, en ken ik de wilde haren van penselen helaas ook oms maar al te goed...( snotterdesnotter)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk artikel heb je geschreven, ik ben ook enorm te spreken over Nailproduct. Na het lezen van je artikel ben ik wel heel benieuwd geworden naar de Peach Paraffin. Ik volg je op de voet, om hier meer over te weten te komen ;-) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel. En je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt naar de Nailbright en paraffine.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.