Pagina's

vrijdag 18 september 2015

Nailways Waterwaves


Vandaag een lakje dat niet makkelijk was vast te leggen. Hij was niet camera schuw hoor maar de kleur is erg lastig over te brengen.Dit is Waterwaves. 
Is ie petrol?
Is het een teal kleur?
Moet ik heb turqoise noemen?
Komt aqua ook niet in de buurt?
Het zijn ze allemaal en net als het water kan het zoveel kleuren bevatten.


In de schaduw is hij iets donkerder en dekt met 2 dunne laagjes. Het is helemaal geen schreeuwerige kleur maar wel heel opvallend.


Waterwaves komt van de Gellook collectie en inderdaad hij heeft iets van een gel weg en lakt heel mooi egaal.


De kleur vind ik echt tijdloos en het ligt er maar aan in welk licht je hem ziet en wat je verder aan hebt want het is net een kameleon. Ik mocht van Nailways 5 lakjes uitkiezen en deze stond al op mijn verlanglijstje. Ik had al een artikel gezien waarin deze lak als stempellak werd gebruikt dus vor mij is Waterwaves dubbel geschikt.

Nu had ik het geluk deze gratis te ontvangen maar ik heb al een aantal lakjes bij Nailways gekocht voor ik deze kreeg. Ze zijn helemaal niet duur want voor € 3,95 heb je dit lakje ook.

Hoe noem jij deze kleur?


8 opmerkingen:

 1. Alhoewel ik dit merk nog niet kende vind ik de kleur erg mooi. Niet helemaal iets wat ik zelf ook regelmatig draag maar de finish heeft mijn voorkeur!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een zwak voor zulke lichte blauw/groene kleurtjes en al helemaal als ze zo goed dekken, best zeldzaam!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de kleur is prachtig en zeker uniek...maar, ik moet wel zeggen dat ik de lakken (die ik zelf al heb) van nailways gewoon heel erg mooi vind..als ik de kleur moest benoemen zou hij van mij de benaming Aqua krijgen...Waterwaves is dus een goede keuze voor de naam geweest van nailways

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw mooi kleurtje! Vind deze kleuren blauw altijd zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.