Pagina's

vrijdag 11 september 2015

Tattoo Roses


Inspiratie voor een nailart heb ik wel maar soms is het lastig een titel te verzinnen. Toen ik deze nailart af had vond ik hem zo op een tattoo lijken dat de keuze tattoo roses snel was gemaakt.
Ik probeerde een nieuw soort nailart en hoewel hij leuk is geworden is het niet geworden wat het moest zijn.
In nailart land is er weer iets nieuws. Stained glass. Dit glas in lood effect op de nagels probeerde ik ook maar hij faalde. Toch laat ik hem zien. Voor de stained glass look wordt vaak een zilvere of grijze holografische lak gebruikt en ik heb hier Harp on It van Color Club.


Ik wilde heel graag rozen gebruiken die ik in kon kleuren en die vond ik op de BP-48 van Born Pretty Store.  De plate kostte € 2,73 en met de kortingscode DYTX31 heb je nog eens 10% off.


Ik had al wat houtlijm op mijn nagelwal gesmeerd dus na het stempelen kan ik het er zo af trekken.


Stained glass is gemaakt met doorschijnende lakken en die had ik niet dus ik heb geprobeerd de lak te verdunnen zodat het doorschijnend op de nagel was.


Met deze lak wil het niet echt lukken.


Ik heb verschillende lakjes geprobeerd en het mooiste effect was met een lak van de etos. Dit effect had ik het liefst met alle kleurtjes bereikt maar ik ga nog meer pogingen wagen.


Ik heb 3 nagels bestempeld en mijn duim en pink kregen strass steentjes.


De nailart is wel leuk geworden maar niet echt stained glass te noemen.

Bron
Dit is een afbeelding van Cassis P en ze kan prachtige stained glass nailarts maken. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden maar ik hoop dit ook onder de knie te krijgen.

Inmiddels heb ik wat spulletjes gekocht waarmee ik hoop dat het wel lukt want het is een experiment. Binnenkort kun je dus weer een stained glass nailart verwachten.

Kende je stained glass al en wat vind je ervan?

10 opmerkingen:

 1. Wow, dat is echt prachtig! Echt een super mooie nail art :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel mooi geworden, zeker niet mislukt!! Je zou er ook nog een decal van kunnen maken? Kleur je 'm in op je stempel. Is wel een andere techniek maar voila ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi gedaan, met veel precisie ingekleurd. Die van Cassis is inderdaad ook heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is echt een stuk mooier maar ik ga echt proberen het ook zo te maken.

   Verwijderen
 4. Wat leuk die roosjes! Ik vind hem zeker niet mislukt, maar juist mooi! Leuk ingekleurd ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe nagels, de titel vind ik ook heel toepasselijk! Toen ik de foto zag, moest ik gelijk aan zo'n tattoo denken, wat grappig! Het is zeker niet mislukt, maar een hele andere nail art! Is zo'n casis nail art niet lastig om te maken? Ik ben nieuwsgierig en hopelijk lukt het je nu wel! Fijn weekend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhhhwat leuk, deze nail art vind ik echt leuk...het zijn echt van die roosje uit de tattoo style, "old school" super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is het leuk geworden en dit ondanks dat het niet geworden is zoals jij het had willen hebben. Ik kende dit techniek nog niet. Ziet er heel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel gaaf gedaan. En Cassis P is voor mij echt de koningin van de lead light techniek. Zij maakt zulke mooie nail arts

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.