Pagina's

zaterdag 3 oktober 2015

Mijn Otterbox MySymmetry hoesjeSoms zijn samenwerkingen te leuk om te laten lopen vandaar dat ik heel blij was met de aanbieding van GSMpunt.nl

Als blogger doe ik verrassend veel met mijn telefoon. Ik bezoek blogs en kijk veel op Instagram.
Buiten de deur is hij binnen handbereik en is het een mini reclamebordje.
Als ik om me heen kijk in bijvoorbeeld een restaurant liggen ze op elke tafel en als ik een leuk hoesje spot is mijn interesse gewekt. Nou was er geen hoesje leuker dan de mijne natuurlijk ;p


Mijn Iphone 4 was echt aan het opgeven na een aantal jaren. En bij de aanschaf van mijn 5s paste het hoesje natuurlijk niet en ik had geen nieuwe. Nu zijn telefoons voor een aantal mensen een wegwerp artikel maar ik vind het een hele uitgave en dan wil ik 'm ook echt beschermen met een goed hoesje.

Mijn oude telefoon is heus weleens op de grond gestuiterd en dankzij mijn hoesje redelijk gebleven na al die jaren.
Van GSM punt mocht ik de allernieuwste Otterbox MySymmetry case proberen.
Eerder had ik al goede berichten over Otterbox hoesjes gelezen.


Dit zeggen ze over mijn case:

Slimme Constructie
De Otterbox MySymmetry Case voor de Apple iPhone 5/5S is opgebouwd uit twee lagen. De buitenste laag is van een hard polycarbonaat, wat het geheel een solide constructie biedt. Ook biedt deze harde buitenlaag bescherming tegen vallen, waarbij het de kracht van de val verdeelt over de gehele constructie. De binnenzijde is vervaardigd van een zacht siliconen materiaal dat schokabsorberend werkt. De siliconen binnenkant en polycarbonaten buitenschil zijn in een mal gegoten, waardoor deze een stevige constructie vormen.

Stijlvolle bescherming
De MySymmetry case voor de Apple iPhone 5/5S is verkrijgbaar in meerdere stijlvolle designs. U kunt deze case ook verkrijgen in de standaard Symmetry uitvoering, met speciale printjes en in opmerkelijke kleuren.
U kunt natuurlijk ook de desing inserts verwijderen, waardoor u zicht krijgt op het prachtige design van de Apple iPhone 5/5S.

Jongens laat de printjes maar zitten en het geweldige apple design al helemaal! We willen toch allemaal onze blog promoten of laten zien waar we voor staan als je je telefoon laat zien?

Omdat de MySymmetry case transparant is heb ik zelf een paar inlays gemaakt waardoor Brilliantnails en mijn passie voor nagellak naar voren komt.
Ik heb zelf wat foto's bij elkaar gezocht en op fotopapier uit laten printen.
Het vormpje dat er al bij zit kun je als malletje gebruiken om uit te knippen en hoppa, je eigen inlay is zo gemaakt. Je kan natuurlijk ook zelf iets printen. Je logo of een foto van je liefje, huisdier of gewoon een kei mooi kiekje.


Dit hoesje belooft lang mee te gaan maar in de tussentijd kun je het ontwerp aanpassen zoveel als je wil. Heb nu zelf zo'n recent ontwerp dat de nagels die ik gefotografeerd heb terugkomen in het hoesje!


Moet wel bekennen dat ik de eerste dagen dacht wat een dikke rand zit erom maar het went zo snel. Met een paar dagen stond ik er al niet meer bij stil. Betrap mezelf er wel op dat ik mijn telefoon vaker op z'n kop neerleg. Oke...... ik ben gewoon een showoff haha.

Wil je dit stevige hoesje ook graag om je eigen design mee te maken?

De hele maad oktober geven ze 20% korting op alle Symmetry cases met deze code:

MYSYMMETRYiPhone 5 / 5S Wallet Stand Case Vlinder Patroon Zwart
GSM punt heeft ook een aantal geweldige andere hoesjes en niet alleen voor je Iphone hoor. Als de MySymmetry er niet was zou ik deze ook leuk vinden.


Heb jij liever een standaard design of je persoonlijke hoesje?

10 opmerkingen:

 1. Wat een tof hoesje! Leuk dat je voor de doorzichtige bent gegaan en er foto's achter hebt gezet. Een nadeel voor mij is wel dat de telefoon een stukje dikker wordt, helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n hoesje zou ideaal zijn voor iemand zoals ik. Ik verander continu en hoe flexibeler dingen zijn hoe beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zo'n hoesje! Heel leuk hoe je dat hebt gedaan met je blog er tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi hoesje en leuke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ziet het er leuk uit, zo vrolijk, maar vooral heerlijk persoonlijk...leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om zo je eigen hoesje te personaliseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat een leuke hoes, met al je nailarts erop!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er mooi uit! Leuk zo'n persoonlijk hoesje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk artikel heb je ervan weten te maken. Super leuk hoesje dit, zo kan je lekker blijven veranderen. Zo blijft je hoesje up-2-date met je blog. Daarnaast is Otterbox ook erg goed vind ik. XxX

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.