Pagina's

zaterdag 10 oktober 2015

nagellak stash


Zooooo het moest er toch eens van komen. Het opruimen/reorganiseren van mijn lakjes. 
Op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer.
Al eerder ruimde ik mijn nailart koffers op en mijn image plates.


Ik kocht eerst weer wat plastic opslag bakjes. Tijdens het uitzoeken kwam ik lakjes tegen die ik voor het eerst zag.... Vreemd want ik heb ze toch echt gekocht. Zo heb ik hier 3 oude Essence pareltjes nog ongeopend.


Er zit wel een soort systeem in mijn lakjes maar na het uitzoeken van merken kwam ik erachter dat ze niet eens meer samen in een bak pasten. Ook had ik er nog een aantal die niet gemarkeerd waren. Heb dat meteen gedaan. Zo is op de dop al te zien welke kleur het is.


Omdat ik meer dan de 3 Essence lakjes tegenkwam heb ik ook maar een 'te reviewen' bakje gemaakt en die is nog redelijk vol geraakt.


Meer dan eens kreeg ik de vraag hoeveel lakjes heb je. Ik blijf als lakverslaafde in keiharde ontkenning. Wil het gewoon niet weten. Eenmaal begonnen plaatste ik ook op Instagram de vraag hoe je na het opruimen van je stash nog de puf hebt alles te tellen.


Het is weer een georganiseerde chaos nu waar ik gelukkig de weg in weet te vinden.

Weet jij hoeveel lakjes je hebt?


14 opmerkingen:

 1. Goed idee van markeren! Ik ben ook zo chaotisch als het op mijn nagellakstash aankomt. Ik heb het ook in "bakken" zitten en zou ook niet weten hoeveel ik er heb. Ga ze mss ooit nog wel eens tellen ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een stash! En organiseren is echt wel nodig soms ja, het is leuk om te weten wat je nu echt hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie nagellakjes, wat heb je veel keuze. Ik heb nog maar één doosje gevuld en het lijkt zo weinig tegen over jou. Dat sorteren is niet altijd zo fijn. Alleen heb je achteraf wel een controle gevoel en tevredenheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onwijs mooi om naar te kijken, al die lakjes....hoe een Mega chaoot ik ook ben op alle gebieden, de lakken die ik heb staan netjes geordend op merk in laatjes...( mijn man noemt het altijd lachend mijn stinkende schatkist) Nu moet ik zegen, dat komt misschien ook wel omdat het nog wel steeds in laatjes past ( het word nu wel krapjes allemaal) Dat markeren vind ik wel een heel handige manier, ik zoek me soms rot....dus dat zou ik zeker binnenkort ook eens moet gaan doen....Hoeveel ik er heb? Ik heb geen idee...nog steeds veel te weinig, volgens mij.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog steeds te weinig is n goed antwoord! Wil ook graag een kastje met lades. Dat wordt mijn missie vandaag denk ik. Er een te zoeken die tussen de kast en de haard past.

   Verwijderen
 5. Wow dat is wel echt een mega stash! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja dat is een flinke stash! Ik wordt helemaal blij van zulke artikelen :D Al die mooie producten... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow mooie stash heb je! Soms is het inderdaad echt nodig om je stash op te ruimen haha herkenbaar! Leuk dat je, je nagellakjes markeert.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel en ik herken het feit dat je niet weet waar je moet beginnen. Zo heb ik laatst mijn nagellakken allemaal maar in een doos 'gegooid' omdat ik zat was van die chaotische volgorde haha!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Flinke collectie heb je daar! Ik probeer de mijne tegenwoord beperkt te houden en tot nu toe lukt het vrij goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is een flinke collectie. Ik had 154 lakjes, nu nog maar 46.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahahah, blijf jij maar lekker in je ontkenning....ik durf dat van mij ook niet te tellen maar ga het binnenkort toch maar doen :-) Een mooi georganiseerde chaos is inderdaad wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb nu een app om de verzameling bij te houden. Hij telt automatisch dus ik zal het toch onder ogen moeten komen....

   Verwijderen
 12. Waarom zou je niet tellen hoeveel nagellakjes je hebt. Zoals ik het zie is het een heel bescheiden collectie.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.