Pagina's

maandag 12 oktober 2015

Nailways Apollo


Vandaag is rood! Misschien is het jullie al eens opgevallen hoe weinig ik de kleur rood draag maar deze heb ik echt zelf uitgekozen. Met de herfst in mijn hoofd vind ik deze kleur zo mooi en toepasselijk dat ik hem wel in mijn mandje moest leggen.Dit is Apollo van de Baroque collectie van Nailways. Ik mocht een aantal lakjes uitkiezen en toen ik deze rode lak zag dacht ik meteen ja dit is een kleur die ik zelf durf te dragen. In de schaduw ziet Apollo er zo uit.


In het licht zie je de shimmer goed. Eerder liet ik al Caramel zien die een beetje streept. Deze rode lak streept heel lichtjes maar het is helemaal niet storend.


Close up vind ik hem echt betoverend. Is het al Kerstmis?


Ik ben echt heel blij met deze kleur en eigenlijk vind ik de gehele Baroque collectie heel mooi. Tot nu toe heb ik er 3 maar ik ben van plan de hele collectie aan te schaffen.

Wat vind jij van rode lak?

14 opmerkingen:

 1. Dit vind ik echt een heel mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is wel heel mooi. Er zit precies een glinstering in. Ideaal voor de feestdagen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie rode kleur! Inderdaad een ideaal lakje voor kerstmis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleur!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een mooie kleur zeg! Echt een prachtige herfstkleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleur zeg! Zowel voor nu met de herfst als met kerst straks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw de kleur is super apart....een echte warme herfstkleur...en de nailways lakken zijn gewoon super mooi....zelf draag ik weinig rood, maar ik vind het wel een mooie kleur om te dragen op je nagels als ik erg lange nagels heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Rood staat je goed :-) Hele mooi kleur is dit, perfect voor de herfst

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.