Pagina's

zaterdag 17 oktober 2015

Nailways Simply White


De ideale witte lak is lastig te vinden. Vaak koop je een lakje en eenmaal thuis is het een sheer lak die na misschien 6 laagjes eens dekkend is. Zo frustrerend als je vaak voor een nailart een witte lak zoekt. Als de lak goed dekt moet je weer uitkijken voor het Tipp-ex effect want dat ziet er ook niet al te netjes uit. Vandaag presenteer  ik de 3e goed dekkende witte lak!
De derde? Misschien heb je de eerste 2 gemist maar mijn ultieme favoriet is de Essence lak van de Hup Holland Hup collectie. Ze brachten de Hollandse kleuren uit en de witte Hattrick! was echt een topper. Helaas een Limited Edition dus niet meer aan te komen. Ik kan er bijna om huilen dat de beste lak niet meer te krijgen is. Erna volgde Snow me white van SinfulColors. Dekt ook heel goed en ik wilde al bijna een nieuwe aanschaffen tot ik van Nailways wat lakjes mocht uitzoeken en dat werd onder andere deze witte lak Simply White. Hierboven zie je hem met 1 laagje. Nu breng ik dunne laagjes aan maar ga je voor een iets dikkere laag is hij met 1 laag goed dekkend.


Maar met 2 dunne laagjes ben je verzekerd van een goede dekking.


Ik ben echt heel enthousiast over deze lak en je gaat hem nog vaak voorbij zien komen met nailarts. Droogt snel en brengt gewoon super aan.


Het is een basis lak van Nailways maar hij zou zo in de Gellook collectie kunnen zitten vanwege de mooie glans.

Heb jij al je ultieme witte lak gevonden?

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie witte lak! Goed dekkende witte lakjes zijn echt heilig ;) En ook ideaal voor nailarts!
  Mijn favoriete witte lak is van de Hema, die dekt erg goed met 2 laagjes! En van Sally Hansen heb ik ook een witte lak, vorig jaar gekocht bij de Action voor 0,99 cent ;-) en die is ook erg fijn en niet zo waterig, maar meer creme-achtig qua substantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi helder wit en fijne dekking. Zelf heb ik een redelijke van Max Factor, maar volgens mij was dat ook een limited edition.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat deze zo goed bevalt...Ik vind het lastig een goede witte lak vinden. dit is dus wel echt een optie, want ik ben best wel tevreden over de nailways lakken...
  mijn meest gebruikte lak op dit moment is de witte lak van essence, Wild White ways...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love it. In 't begin vond ik witte nagellak echt vreselijk maar nu vind ik het super.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ik vind witte nagellak ook altijd zo'n ding. Deze ziet er wel heel goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit! Vind het ook fijn dat die zo goed dekt, dat vind ik vaak wel een ding bij witte lak!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat deze zo goed dekt! De witte goed dekkende lakjes liggen inderdaad echt niet voor het oprapen. Ik gebruik wild white ways van Essence die dekt ook erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind witte nagellak echt super mooi!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zou zelf niet zo snel alleen wit dragen, ik ben eerder van de kleurtjes :) Toch kan het bij sommige outfits erg mooi staan :D

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.