Pagina's

maandag 9 november 2015

I'm Back!!! Holo roze met zwarte print


Zo dat was echt even afzien zeg! Mijn oog is weer bijna de oude en gelukkig kon ik eerst wat oude posts in elkaar zetten want het lakken gaat nog niet geweldig. Ik kan weer tegen daglicht en lezen en schrijven. Eigenwijs als ik ben heb ik het afgelopen week echt wel geprobeerd met als gevolg een stukje post vol met spelfouten.

Ook de COTM heb ik gemist en daar baalde ik ook van. Doordat ik vooruit had gewerkt kon ik wel een foto insturen maar volgende maand ga ik er weer voor.

Ook heb ik het enorm gemist jullie artikelen te lezen en er op te reageren. Ik kon het gewoon niet. Afgelopen weekend is het me gelukt al 2 blogposts te lezen. Omdat een comment toch al snel vol spelfouten zat heb ik dat ook maar niet gedaan. Het zal nog een kleine week duren voor ik weer dichtbij kan zien en erna volgen weer oogmetingen hoe veel ik nu weer achteruit ben gegaan met sterkte. 

Voorlopig kan ik weer artikelen plaatsen en bij jullie naar hartelust lezen!

Vandaag dus een post die ik al eerder had gemaakt met een prachtige holografische lak.


Dit is Miss Bliss van Color Club. Uit een oudere collectie van de Halo Hues en de nieuwe collectie is uit en ik had hem als dus weer voorbereid op een hoop kwijlen aankomende weken.


Het patroontje rechts onderin ga ik gebruiken om mee te stempelen.


Geukkig heb ik liquid latex op mijn nagels -nou ja houtlijm- en dat werkt net zo goed. Stempelen deed ik met de zwarte lak van Konad maar ik heb ondertussen een nieuwe zwarte stempellak. Ga je ook nog zien!


Na het schoonmaken is het al zeg ik het zelf een prachtige nailart geworden maar dat is helemaal te danken aan de holo lak!


Het is heel goed om weer terug te zijn en mijn nailarts weer te delen. Het mooist is natuurlijk als ik weer normaal kan lakken. In de tijd dat ik me werkelijk stuk verveelde heb ik toch zoveel leuke dingen bedacht! Er komt nog een shoplog, een winactie, een verjaardag en een aantal swatches van nieuwe lakken!

Hartelijk bedankt dat jullie Brilliantnails weer bezoeken en de support die ik van een aantal van jullie heb gehad!

11 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je weer bijna hersteld bent! De nail art is prachtig, de holo lak is zo ontzettend mooi!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug! Ik heb de laatste tijd ook veel zin om met holo aan de slag te gaan ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig ben je al weer behoorlijk hersteld, Ik ben erg blij dit te horen. je nail art ziet er weer heel mooi uit...welkom terug, en blog ze lekker de komende tijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je weer bijna volledig hersteld bent! Fijn om te horen! Vind je nailart echt prachtig, dat holo lakje is ook echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom terug en fijn dat je oog al een beetje beter is. Ik kan het mij eigenlijk niet voorstellen hoe pijn dit doet. Je hebt wel een mooie nail art gemaakt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom terug! Fijn om te horen dat je weer bijna hersteld bent, hopelijk ben je niet veel achteruit gegaan! Je nailart vind ik trouwens weer erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vervolg op mijn vorige reactie in andere blogpost ;-) Maar, gelukkig gaat het alweer wat beter met je! Lijkt me erg eng om iets aan je ogen te hebben...De nail art ziet er in ieder geval mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh Yes. Dit is zo gaaf. Holografische nagellak is echt zooooo mooi. De stempel die je gebruikt hebt past er erg goed bij. Fijn dat je weer kunt bloggen en ik ben benieuwd naar je nieuwe creaties

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.