Pagina's

woensdag 18 november 2015

Shoplog NewcastleNa Londen waar ik een paar keer ben geweest boekte ik een kort tripje naar Newcastle. Stukje verder en met de boot heen en terug. Heerlijk om er even uit te zijn en te shoppen maar van opladen was geen sprake. We hebben gewinkeld tot we niet meer konden.
Eenmaal thuis was ik bekaf! Mijn voetjes waren helemaal op maar we hebben ook heel veel gewandeld. Heb heel wat foto's gemaakt (vooral nagellak) dus ga er even voor zitten.

Hier alvast even de nagellak schapjes die ik met moeite voorbij liep.


Op de boot 3 schappen vol OPI.


Gosh bestel ik in Nederland online bij Kruidvat en hier staan ze gewoon!


Art Deco vind je bij Douglas maar op de boot ook. Gelukkig hadden ze in de winkels nog meer anders zou je de boot niet eens af willen.


Butter London wilde ik echt graag proberen maar wat een prijzen zeg.


H&M heeft in veel winkels niet eens make up en op Eldon square hebben de dit hele schap vol lakjes.


Er zaten flink wat aparte kleurtjes bij. Welke moet ik kiezen?


Kiko zag er ook uit als een snoepwinkel. Al die kleurtjes.


Ja bij M&S (echt een 65+ zaak) hadden ze wel Morgan Taylor staan.


Net als de Butter London is ook Nails Inc niet grappig qua prijs: 14 pond per stuk.


Dit is leuker! Boots en Superdrug hadden op alle lak 3 voor 2 en ik scoorde mijn tweede Models Own lakje (bedankt Imke)!


Lottie London? Sorry ik ken het echt niet maar deze lak was toch zo mooi! Zie je die fijne glittertjes?


Megaveel heb ik niet gekocht maar dit waren een aantal dingen die ik wel wilde hebben (van tevoren of ter plekke). Mijn mascara was bijna op en noodgedwongen ging ik even over op Estee Lauder die ook goed bevalt maar niets gaat boven mijn Lancome Hypnose. Oxygen ad ik al een tijd op het oog en sinds kort zijn ze bij de drogist te krijgen maar niet de minerale spray, nu heb ik 'm.
Nu het kouder wordt en ik door weer en wind de hond uitlaat droeg ik roze fluffy oorwarmers. 
Vlak voor mijn tripje zocht ik ze op en brak er een oorschelp af dus toen ik de zwarte oorwarmers zag gingen ze meteen mee.
Dat mijn huid het goed doet met dode zee producten ben ik best blij mee en bij H&M zag ik veel verschillende maskers waaronder deze Dead Sea Minerals.
 Revolution zie ik vaak voorbij komen en was toch wel nieuwschierig. Omdat ik de 3 naked pallettes al heb vind ik het zonde weer een palette te kopen maar deze heeft alleen maar matte kleuren. Goed excuus toch?


Echt op zoek naar kleding was ik niet maar een rode jas wilde ik wel graag voor de winter. In Nederland kon ik er geen vinden maar bij Debenhams in Metro shopping center hingen er flink wat modellen. Ik ging voor een wat korter model met een ceintuur.
Handschoentjes heb ik nooit genoeg, zeker niet de halve modelletjes. Dit was een leuke set en ging zo mijn mandje in. Eronder ligt een infinity sjaal met een gebreide buitenkant en een heerlijk zachte binnenkant.
Voor Bambi heb ik een zwak en nadat ik eerste de foute kersttrui scoorde met Bambi onder de missletoe zag ik ook nog dit shirt. 
Als laatst een geruite blouse met 3/4 mouwen. Hij is lekker lang en met een ceintuurtje en een leren broek een leuke combi denk ik.Jaja, ook ik ben overstag. Elke blogger schrijft er wel over en hebben collecties waar je u tegen zegt maar je kan er niet omheen. Heel eerlijk ben ik eerst 3 zaken uitgelopen van de stank, al die geuren door elkaar zijn me toch echt teveel. Toen ik Clean Cotton rook fleurde ik helemaal op. Het is een lichte frisse geur en met 1,5 uur branden ruikt het hele huis naar fris wasgoed.
Eerder brandde ik geurolie en sinaasappel is rustgevend en bevorderd de creativiteit. Ik zag ook sinaasappel kaarsen maar de geur vind ik wel sterk. Ze hadden ook waxinelichtjes dus om te proberen nam ik een set van 12 mee en ze ruiken heerlijk en gelukkig niet te overheersend. Yep, nu ben ik ook Yankee Candle verslaafd maar ik denk dat ik het bij deze geuren hou.


In de Boots en andere grote warenhuizen waren de kerstafdelingen al volop aan het draaien. Cadeausets van allerlei beauty producten lagen in stapels op tafels en schappen. Er was gewoon teveel om te kiezen maar de Password Please set van Butter London nam ik mee. Het merk wilde ik graag proberen en de kleuren spreken me aan.


 

Deze set van Ted Baker trok ook meteen mijn aandacht. Ik ken het van naam maar meer ook niet.
De kleurtjes in deze set zijn zo mooi! Een hele zachte roze tint, een beige/nude kleur. Een prachtige rosé glitter en een intens paarse lak die ik hopelijk nog beter op de foto krijg.


Eigenlijk kom ik vingers tekort om alle lakjes van de sets uit te proberen maar ik heb meer...
Boots en Superdrug hadden actie dus koos ik wat nieuwe Barry M lakjes.


Imke ruilde met mij op onze meeting een lakje en ik koos een roze chrome Models Own. Heb geen kans gehad om te proberen maar ik heb er nog een bij gekocht, dit keer groen.
 Bij H&M was de keuze echt te groot omdat ze allemaal best bijzondere finishes hadden maar deze parelmoer (4 varianten) heb ik meegenomen.

Met mijn rode jas ben ik nog het meest blij. Al kan ik met lakken mijn hart weer ophalen.

Wat vind jij het leukste dat ik heb meegenomen?


12 opmerkingen:

 1. Wauwwww.. wat heb je veel prachtigs gekocht. Ik zou ook helemaal gek worden met alle lakjes daar :-) Voor de komende perioden heb je genoeg nagellakjes om uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw, zoveel nagellak! Hele mooie haul, flinke buit heb je gescoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wooow, die nagellakjes!! ZOVEEL :o Zalig!!! Mooie spullen heb je gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je veel leuke nagellakken gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw wat een super mooie items heb je gekocht zeg. Heel erg veel mooie lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is het leukste???? Pfff moeilijk kiezen zeg. Maar dat nagellak setje van Ted Baker! Prachtig!!!!!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige aankopen zeg! Je Ted Baker nagellakset had ik al gezien op Instagram geloof ik, die vind ik echt zo mooi! <3 Het lakje van Lottie London lijkt mij ook erg mooi, ik ben benieuwd of daar de kwaliteit goed van is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je lekker geshopt! :D Ik zou me echt moeten inhouden in zulke winkels haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow dat is echt veel nagellak! Leuk dat je zoveel hebt gekocht, vind die lakjes van Butter london erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ben je goed geslaagd! Gaaf dat je je rode jas hebt kunnen vinden. En de nagellakjes zijn allemaal gaaf. Ik hoor dat de nieuwe H&M lakjes goed moeten zijn, dus daar ben ik heel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.