Pagina's

woensdag 25 november 2015

Trind wintercollectie


Trind heeft weer een nieuwe collectie. De herfst/winter collectie en heet St. Moritz.
De afgelopen tijd greep ik weer wat vaker naar mijn verzorgende Keratine producten van Trind want daar zijn ze echt geweldig in maar deze collectie is voor mij ook smullen.

Sommige collecties worden heel groot gemaakt en eigenlijk vind ik dat niet eens leuk om uit minstens 15 kleuren te kiezen. Trind heeft voor deze limited edition 6 lakjes die ik (bijna) allemaal leuk vind.

Toen ik ze binnenkreeg wist ik niet welke ik als eerste zou kiezen. 
Roze is mijn favoriete kleur en die vind ik in deze collectie het minst aantrekkelijk. Niet dat de kleur niet prachtig is. Het is of de tijd van het jaar of mijn smaak veranderd maar ik ben meer onder de indruk van de andere 5.


Om in de herfstsfeer te blijven ging ik als eerst voor Go Nude. Een nude lak is altijd goed te combineren en hij dekt met 2 laagjes

Deze roze lak is echt een knaller en tja roze is altijd mooi. Jet Set  komt op de eerste foto weer het meest overeen met de echte kleur.
Voor alles behalve de feestmaand vind ik 'm echt wel mooi hoor. Wat echt ongelofelijk is: met 1 laagje een superdekking.

Dear Santa is echt een perfecte kleur rood. De laatste tijd vind ik rood steeds leuker en dit is echt de klassieker die in elke nagellakstash thuishoort. Hij is erg warm en donker en de eerste swatch foto geeft de kleur het beste weer. De andere foto's vant hij helaas iets lichter uit maar met kunstlicht werken heeft zo zijn nadelen.

Glittertjes horen echt bij de kerst en ik was benieuwd naar de dekking van deze lak.
Met 1 laagje kun je hem als een topper gebruiken. Hij dekt trouwens wel goed want al heb je 1 laagje zie je al niet veel meer van de nagel. Met 3 laagjes dekt hij genoeg om hem alleen te dragen.
Als topper heb ik hem op de rode lak aangebracht maar hij zou ook goed op de nude en de donkerbruine passen.Net geen zwart is ie. Ik had er een beetje zozo verwachting van maar na aanbrengen was ik op slag verliefd.
Upper Class Rebel vind ik supermooi. Net chocolade. Hier zou een gouden glitter ook goed bij passen.

De mooiste heb ik als toetje bewaard want voor mij is Dashing Through the Snow de favoriet uit de collectie.
Hij kan als topcoat gebruikt worden maar ik vind hem zo al geweldig. Hij is ook misschien té dekkend naar mijn zin als een topcoat. Net als een holografische lak word ik er door aangetrokken en betoverd. Het geeft me ook echt een sneeuw in de zon visioen.

De Trind lakjes zijn natuurlijk net even wat anders dan gewone lakken. Juist omdat ze uitblinken in de nagelverzorging heten de lakjes niet voor niets casing color.
Elke lak heeft behalve de geweldige kleuren ook verzorgende en versterkende eigenschappen.

Het kwastje is heel fijn in gebruik. Je kunt er precies mee lakken en dat is we fijner dan een uitwaaierende kwast als je niet van die brede nagels hebt.

Trind caring color lakjes vind je online en in verschillende drogisterijen voor €9,95

Wat is jouw favoriet uit de collectie?


9 opmerkingen:

 1. Mooie collectie, ik vind vooral de roodtint gaaf (was geen verrassing haha). Ook de glitterkleur is mooi!
  XOXO Esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie collectie! Dashing Through the Snow heeft inderdaad wel wat, vind hem wel heel bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, Upper Class Rebel is echt een geweldige kleur en die laatste is absoluut prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat weet je me weer jaloers te maken met jouw prachtige, lange nagels! Gisteravond zijn er een paar afgebroken bij mij :-( Wat een mooie tinten bevat deze collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Buiten de laatste vind ik 't allemaal toppers.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie collectie. De donkere kleuren zijn mijn favoriet

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.