Pagina's

dinsdag 15 december 2015

Creative Shop stamper


Op stempelgebied leer ik steeds meer. Stempelen vind ik echt een van de leukste dingen van nailart maar de laatste tijd heb ik steeds meer problemen. Ik vroeg een aantal echte stempeldeskundigen welke stamper het beste is voor mij. Ik kwam dus uit bij de Creative Shop stamper.


Dit was mijn probleem, een nailfail.....Alles staat schots en scheef op de nagels en op mijn ringvinger is zelfs mijn patroon gebroken.


Het ging om een van mijn laatste nieuwe Helen plates de 08. Het is een gedetailleerde afbeelding en met de rechthoekige jelly stampers kreeg ik het plaatje niet opgepakt.


Konad laat me nooit in de steek. De stamper doet het altijd met de meeste lakken en alle plates.
Probleem is dat ik vrij rond gevormde nagels heb. De C-curve. De Konad stamper geeft amper mee omdat hij zo hard is en mijn nagels vervormen bij hard drukken en het doet zeer.

Konad heeft er ook een metalen schraper bij die altijd krassen op je plate maakt. Sinds kort heb ik al plastic schrapers maar de schraper van Creative shop is de dunste en meest flexibele ooit. Heel fijn!


De Creative Shop stamper werd echt aangeraden en ik had hem met 2 dagen in huis. Hij is niet superzacht zoals mijn jelly's maar de nagel kan je er goed in drukken zonder dat hij je nagel vervormd.


Zonder preppen ging ik aan de slag. Soms is het nodig om de stempel voor te bereiden met aceton, een vijl of een 1000 dingen sponsje. Ik heb hem uit de verpakking gehaald en even de pluisjes eraf gehaald met een lintroller en ...... Nee hij pakte de afbeelding niet helemaal. Misschien waren het mijn zenuwen want iets nieuws vind ik best spannend.
Oefenen is het toverwoord, wacht maar af.


Ik heb nu een 2 kleurige basis en zie je bij mijn ringvinger mijn nagel rechts uitsteken?
Dit komt dus door mijn loslatende nagels en daarom is stempelen met een harde stamper pijnlijk.Met de Creative stamper ging ik door en de afbeeldingen komen nu goed over. Ik gebruikte verschillende merken stempellak en het ging prima. De afbeeldingen zijn recht van vorm alleen misschien verkeerd geplaatst maar de lijnen zijn strak.


Ik kan mijn vinger er op zijn kop in drukken zonder te rollen (waardoor ze soms dus vervormden) en hij zit er recht op.


Mijn nieuwe stamper is dus net zo goed als de Konad qua oppakken maar hij brengt makkelijker aan.
Klein nadeel is dat de stempel zo groot en zacht is. Dan komt er ook veel rondom je nagels maar daar is houtlijm/liquid latex voor.


Het ziet er een stuk beter uit en dit was pas poging 1.

In mijn enthousiasme heb ik nog wat zachte jelly stampers besteld en ook een compleet doorzichtige. Of ze net zo goed zijn betwijfel ik want deze is echt door veel meiden aanbevolen en niet voor niets.

De Creative Shop stamper kocht ik bij Hypnotic polish voor € 10,95 ex. verzendkosten.

Heb jij verschillende stampers?

8 opmerkingen:

 1. Wat een goed concept zo'n zachtere stempel. Het design vind ik ook te geweldig: zo mooi!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik naar de mooie nail art kijk, besef ik mij ineens weer dat mijn dagen te kort zijn om alles te maken en doen wat ik zou willen doen en leren op het gebied van nail arten....dit ziet er zo leuk uit, die kleine noorse "truitjes" op je nagels...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh waauw, zeg, dit is echt heel mooi vind ik :-D De leukste Kerst nail art die ik tot nu toe gezien heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke afbeelding zeg! Lijkt mij inderdaad handig zo'n zachte stempel, heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke kerst nail art! Leuk! Ik heb al jaren dezelfde stamper.. erg he? Gewoon mijn favo. Zacht en zo makkelijk mee te werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik pak ze idd met mijn konad op en maak er dan Decals van. Gegarandeerd recht op je nagels. Ga iss naar deze kijken klinkt goed

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is een hele fijne stamper. Ik heb verschillende en ik gebruik ze allemaal nog. Er zijn afbeeldingen die de creative shop stamper niet oppikt. Dan pak ik een hardere stamper en dan gaat t vaak goed

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.