Pagina's

maandag 28 december 2015

Fig Tree Stams image plateEen tijdje terug zocht ik een image plate met motoren erop. Ik kwam uit bij de MoYou biker collection maar dat waren allemaal chopper modellen terwijl ik de supersport motoren veel mooier vind. Hoe ik ook zocht ze waren er niet.
Tot ik dacht aan een post van Imke die het had over een custom stamping pate.
Helemaal zelf ontworpen krijg je dan je image plate.
Op de site van FigTreeStamps zie je welke plates ze heeft gemaakt en ook hoe je contact op kunt nemen voor je eigen plate. FigTreeStamps zit in Engeland dus het is niet ver weg en dat is fijn met verzending en het contact, je hebt maar een urrtje tijdsverschil dus snel antwoord.

Allereerst heb ik de afbeeldingen verzameld die ik graag wilde. Een vrouwelijke motorrijder, een helm, mijn eigen suzuki, het logo, het type en een knee down.
Nu ben ik echt een groentje met computers dus ik had mijn afbeeldingen in een word bestandje maar dat was geen probeem. Na wat over en weer mailen en hoe ze op de plate moesten komen ging ze voor mij aan de slag.Enkele dagen later kreeg ik een ontwerp met een lineaal ernaast zodat ik de grootte kon bepalen. De eerste was wat kleiner en die is dus aangepast naar deze maat.Een paar dagen later kreeg ik deze foto door. Met toch wel wat emotie stuurde ik terug dat het prachtig was.

Joepie mijn eigen ontwerp en het ziet er geweldig uit. Nu nog op de postbode wachten.Op mijn verjaardag kreeg ik een berg pakketten binnen en ik zag meteen de enveloppe van FigTree erbij zitten maar de plate voelde ik niet!

Meteen achter mijn postbode aangerend om te vragen of het misschien in zijn tas was gevallen.... helaas niet het geval.

Lichtelijk beteuterd mailde ik Cassie dat ik alleen de enveloppe had gehad en dat hij retour was.Opnieuw moest mijn plate worden gemaakt en verstuurd. We zijn bijna 2 weken verder maar ik heb hem in huis! Zo blij ben ik met deze plate en de service!Ik ging meteen aan de slag. Met deze lakken maakte ik de basis.Ik maakte gebruik van: MIJN EIGEN PLATE. Hihi wat heerlijk om dit te zeggen!Ietswat onwennig begon ik met de eersste afbeelding maar hij komt goed over. Als ik gewoon zou stempelen als normaal is hij haarscherp.Het is niet niks om je eigen afbeeldingen te gaan stempelen.Het silhouet van mijn eigen motor (Suzuki GSX R 600) staat gewoon op mijn nagels.Nu ik voorlopig niet ga rijden is dit wel een hele gave manier om toch met mijn motor verbonden te zijn. Van de zomer zal ik nog een aantal keer een nailart maken met mijn eigen plate om tussen de ritten door zal mijn nailart vast opvallen.Mijn plate is dus de enige ter wereld en dat vind ik wel superleuk. Niet iedereen zal er weg van zijn maar voor mij is hij heel speciaal.

Je eigen ontworpen plate kost je wel wat maar niemand ander heeft hem.

Je kunt de plate zoals ik hem heb bestellen voor £20.00 dat is ongeveer € 27,50.
De verzending duurt enkele dagen en het contact was super!Om jullie net zo enthousiast te maken heb ik voor jullie een FigTreeStamps kortingscode:

brilliantnails

Bestel je eigen plate met 10% korting!               *korting is geldig tot 31 januari.


Hoe vind je mijn plate?

10 opmerkingen:

 1. tjonge, hij ziet er echt onwijs tof uit, leuk om te zien dat het mogelijk is om zoiets persoonlijks samen te stellen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, wat ongelofelijk gaaf! :D Super vet dat je gewoon je eigen plate kan laten maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze mooi geworden! Cool, zeg! Je eigen plate en (daardoor) helemaal jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woow seg, super dit! Echt top dat je een persoonlijke plate kunt maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw gaaf zeg je eigen plate! Heel mooi die afbeeldingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super gaaf! Ik ben onder de indruk! Kan me voorstellen dat je er heel blij mee bent :) Lijkt mij wel vervelend om dan 2 weken gewacht te moeten hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ontzettend gaaf
  Heb ook wel wat idee├źn voor een Plate

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.