Pagina's

woensdag 9 december 2015

Ice ice baby


Het is veel te warm voor de tijd van het jaar roepen de weermensen al weken maar ik vind het koud genoeg.
Toch ben ik gek op schaatsen dus het mag van mij hard vriezen!
Daarom maakte ik deze ijzige nailart en de titel vond ik daarom wel leuk.De folie kreeg ik ter review van Born Pretty Store. Je kunt vele verschillende holografische folies kiezen maar ik ging voor deze.


In de beschrijving op de site staat dat hij op donkere kleuren goed uit komt. Toch ga ik voor wit want zeg nou zelf, met ijs in je hoofd gaat dat niet werken.


De folie zelf is transparant en de glimmende kant moet boven. Even wrijven en eraf trekken.


Ja dit noem ik ijs.


Bij 3 nagels ging het prima maar mijn wijsvinger was een gedoe. Misschien is mijn nagel te bol want het wilde maar niet hechten. Een beter resultaat kreeg ik niet.


Ik bestel ook graag zelf bij Born Pretty en vorig jaar was ik te laat voor deze kerstplate. Ik bestelde hem net na de kerst dus dit jaar grijp ik er niet naast.


Ik ga hem nog even koeler maken met wat blauwe vlokjes.


Samen met wat lichtblauwe.


Het effect van de folie kan ik als holo gek nou niet extreem noemen maar het is wel speciaal. In het potje zit genoeg folie om hem nog een paar keer te kunnen gebruiken dus ik ga nog experimenteren met donkere kleuren.


Wil je deze maand nog aa de slag met de folie of de plate weet ik niet of je het haalt met bestellen.
Born Pretty Store heeft veel en is spotgoedkoop maar de verzending duurt wel even. Het verzenden is trouwens wel gratis.
Om je bestelling nog voordeliger te maken gebruik dan de kortingscode DYTX31 voor 10% korting.

Hou je ook van schaatsen?

13 opmerkingen:

 1. Wow, dat ijseffectje is echt prachtig! Heel speciaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat "ijs" op je nagels is zo gaaf :D Ik heb dit nog nooit eerder gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dat ijs op je nagels en de sneeuwvlokken. Toch mooi gelukt hoor.
  Ik ben zelf niet zo een fan van vriezen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Ik heb nog witte nagellak liggen..... ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie nailart! Ik vind het thema echt perfect overkomen zo :) Wat mij betreft is het ook wel koud genoeg haha, hoewel ik stiekem met kerst (en dan ook alleen met kerst) altijd wel een beetje hoop op sneeuw haha! Maar dan wel pas als iedereen op zijn/haar bestemming is, want het zorgt ook wel voor veel ongemak op de weg :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah deze vind ik echt heel mooi! Mooie kleuren bij elkaar, en die imageplate is ook gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. tjonge, het effect komt wel goed naar voren van de Folie, echt heel apart...ja ik ben best altijde gek op schaatsen geweest, al moet ik zeggen dat ik al even de ijzertjes niet meer ondergebonden heb...( na die keer dat ik zo een strakke buikschuiver maakte en mijn zoons haast erin bleven van de lach, heb ik toch wel iets vaN...nouhhhhh of dat nog wel zo veilig en soepeltjes gaat, als ik soms zelf denk... haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie nailart, vind dat ijs toch best goed gelukt hoor! Die image plate is ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke naam voor deze art. vind de kleurencombinatie prachtig!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat ijs is echt een heel apart en cool effect! En die sneeuwvlokjes zijn heel lief :) handig die 'sjablonen'!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.