Pagina's

maandag 21 december 2015

Kerst met een striper van Born Pretty Store


Vandaag een makkelijke nailart en een die zeer geschikt is voor de feestdagen. Een portie geduld, lak en een goeie tool is wat je nodig hebt.Als basis gebruikte ik de Color Club Apollo Star. Hij is goed dekkend en heeft een klein beetje sand effect.


Goed gereedschap is echt het halve werk. Kwastjes heb ik best veel via een goedkope set die ik ooit kocht en mijn kwastenetui zat ook vol met kwastjes die het helaas net niet zijn. Langzaamaan begin ik te investeren in betere tools en heb al een set one strokes gekocht, een goede gel kwast en wat kwastjes voor het fijnere werk. Het kwastje voor precisiewerk komt eraan maar een goede striper is ook niet mis.


Born Pretty Store stuurde me deze luxe kwast voor een review.
Wat ik er ook fijn aan vind is dat je het steeltje los kan maken en weer andersom als huls kunt gebruiken om je kwast te beschermen.


Eerlijk is eerlijk hij doet het goed. Ik ben rechts en op mijn rechter hand nailarten is niet altijd even makkelijk en zoals je ziet gaat het lekker. Het kwastje is flexibel en geeft goed mee op mijn gebogen nagels.


Zoals je zit kan ik dunne streepjes maken en sommige heb ik wat dikker aan gezet door er nog eens langs te gaan.


Met rood heb ik tussen de groene strepen nog wat lijnen getrokken.


Dit zijn toch wel de traditionele kerstkleurtjes en ik kan er geen genoeg van krijgen.


Sinds ik mijn rhinestone picker heb merk ik dat ik vaker wat steentjes of studs aanbreng.


Met een tipje topcoat blijft de stud goed zitten.


Het is dus een makkelijke nailart zo vlak voor de feestdagen.

Voor een habbekrats heb je een set van 15 penselen maar als je iets meer te besteden hebt (dan is het nog een koopje) kun je deze striper bestellen voor € 3,18 bij BornPrettyStore.

Born Pretty Store kortingscode

Met deze kortingscode krijg je 10% korting op je gehele bestelling.

Heb je voor kerst al een nailart in gedachten?


8 opmerkingen:

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.