Pagina's

dinsdag 22 december 2015

KerstroosjeJingle Bells, jingle bells.... O wat ben ik in de Kertstemming. Het is overal zo gezellig met die lampjes en dat geeft me extra zin weer een nailart te maken.De basis. Dear Santa van de Trind collectie is er een die ik gek genoeg graag wil pakken, blijkbaar ben ik over mijn rood aversie heen.Sorry voor de bewogen foto. Maar dit was puuur enthousiasme. Dit is de Marianne XXL 3.

Een mega grote plate en er zijn er maar 100 van gemaakt. Ik heb de allerlaatste! Van gekkigheid wist ik niet welke afbeelding ik eerste wilde want ik vind ze stuk voor stuk zo mooi.Ik ging voor deze bloemen en vond het een beetje kerstster-achtig,Met een vrolijke warme glitter bracht ik wat accenten aan.Dit rood is echt een kleurtje voor de kerst.De Marianne XXL 3 plate heeft veel afbeeldingen geschikt voor de feestdagen.We hebben alleen maar 2 kerstdagen maar in mijn hoofd zitten zoveel nailarts die ik voor de kerst nog wil maken.Laat de kerst maar komen.

Ben jij ook helemaal in de stemming en geeft dat je ook zoveel creatieve energie?

9 opmerkingen:

 1. Yep, ben er ook klaar voor! Qua nail art heb ik nog wel maar 1 kerstmanicure gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi feestelijk :D Vooral die glittertjes maken het af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie nailart ! Prachtige kleur rood voor kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cindy, wauw! Wat maak je toch prachtige nail arts steeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh wauw een prachtige stempelplate zeg! Je nailart is ook weer super mooi geworden, leuk met die glittertjes erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oeijoeijoei, hier komt toch iedereen van in de stemming...super is ie geworden zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel gaaf weer! *Jaloers*
  Ik ben overigens nog totaal niet in de kerststemming!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh wow die roosjes, prachtige nail art. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.