Pagina's

woensdag 30 december 2015

Mijn ultieme top 10Vanaf dat ik begon met bloggen heb ik zoveel ontdekt en geleerd. Aan het einde van het jaar zie je veel lijstjes voorbij komen. Vandaag wil ik jullie mijn ultieme top 10 laten zien van alle nagelgerelateerde spulletjes. We tellen af van 10 naar 1 en de top 3 was echt een nek aan nek race.10 liquid latex/houtlijmDit handigheidje ken ik nog niet zo lang maar het is me daar handig! Geen gedoe meer na een nailart omdat je het er zo af kunt trekken. Dure officiele liquid latex is niet nodig. Gewoon een beetje houtlijm doet het werk.

9 China Glaze Full SpectrumEen glitterlakje, niet zo maar een voor mij. Hij is echt betoverend mooi!

8 liquid sand effect lakjes

Oké ze zijn al een tijdje op de markt maar ik vind dit zo'n mooie finish. Een meisje kan nooit genoeg roze lakjes hebben en ik merk dat ik qua liquid sands toch wel veel roze heb verzamelt.

7 Jelly stamper en Clear stamperOok een van mijn recentere ontdekkingen. Ik heb altijd een harde stempel gebruikt voor mijn nailarts maar deze zijn heerlijk zacht en fijn in gebruik. Creative Shop stamper is mijn favoriet. Ook een doorzichtige stamper is nu helemaal in. Superhandig om de stempel precies te krijgen waar je hem wil en ik heb er 2 waar ik een review over heb geschreven.

6 Obey Your BodyMet mijn droge handen is deze scrub echt onmisbaar. Er is geen creme of paraffine bad dat mijn handjes er net zo zacht en mooi uit laat zien als deze scrub.

5 Make it Holo!Mijn holografische topcoat, zelf samengesteld waardoor ik elk lakje een betoverende finish geef.
Make it holo! is een bijzonder lakje voor mij.

4 Trind ProductenDeze Keratine balsem gebruik ik niet altijd maar na het verpesten van mijn nagels met het verwijderen van acrylnagels heeft deze balsem wonderen verricht in hele korte tijd. Het is een set en bevat ook nog een Keratine lak. Buiten de Keratine lijn (mijn nagels zijn nu sterk) ben ik andere Trind producten gaan gebruiken en het artikel vind je hier.

3 Color Club Cloud nineMijn allermooiste en dierbaarste lakje. Deze doe ik nooit weg en zou er bijna mee onder mij kussen slapen. Ik vind Color Club het fijnste merk en de Halo Hues zijn de mooiste holografische lakken die ik ooit heb gezien. Cloud Nine is roze en natuurlijk de mooiste. Het was wel lastig kiezen met 3 collecties want er zitten er toch nog een paar bij Cloud Nine op de hielen.

2 Seche Vite topcoatMet nailarts is een topcoat onmisbaar en Seche beschermt, geeft glans en houdt alles muurvast op zijn plaats.

1 Lush Lemony FlutterDe nagelriemcreme bij uitstek. Superzuinig in gebruik want ik doe bijna een jaar met een potje en smeer minimaal 1x per dag. Het ruikt zalig en fris en Lush Lomony Flutter verzorgt je nagelriemen uitstekend.

Wil je meer weten over een product uit mijn top 10 zoek ze dan op in mijn blog want ze zijn allemaal terug te vinden.

Heb jij nog een nagelgerelateerd product dat je mist in deze top 10?

14 opmerkingen:

 1. Wauw, Cloud Nine is echt prachtig! Ik heb meteen even doorgeklikt naar je artikel over houtlijm, klinkt ideaal namelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Houtlijm moet ik echt eens een keertje testen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cloud nine is zo ontzettend mooi!
  Houtlijm, super grappig! Ik wist niet dat dat het wondermiddeltje is voor de nagels.
  Een vriendin gebruikt ook vaak de handcreme van Lush in de editie lemon. Zelf past de geur niet helemaal bij mij helaas! Weet jij of er ook andere edities zijn? Ik zou het toch eens willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Lemony flutter is erg citronella. Ik heb hem nog nooit in een andere variant gezien maar voor je nagelriemen is Trind cuticle balsam ook een fijn middeltje.

   Verwijderen
 4. Wow, ik geniet van deze plaatjes :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig trucje om houtlijm met een kwastje aan te brengen. Ik gebruik het ook vaak als ik ga stempelen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zijn ook wel echt prachtige ontdekkingen! Ik houd zo veel van die holo finish :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Houtlijm? Bedankt voor de tip!
  En die holografische lak is echt prachtig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De liquid sand lak is echt prachtig en die holo ook wauw! De nagelriemcreme van Lush lijkt mij ook heel fijn. Leuke top 10!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie top 10! Lemony Flutter moet ik nog steeds een keer gaan uitproberen, shame on me! Ik denk er alleen die paar keer per jaar dat ik bij Lush kom steeds niet aan, dat moet ik toch echt eens wél doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. de tip van de houtlijm, helemaal vergeten...ik heb hem even gesaved want dat mag ik niet meer vergeten,,,wat ik ook wel erg boeiende artikelen vond dat waren die post waar je begon met maken van nail arts die leken op glas in lood...leuke top 10 heb je samengesteld...

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.