Pagina's

maandag 11 januari 2016

Bluesky gellak PCH31 en JQ04Het heeft even geduurd maar ik ben om naar de gellakken. Eerder had ik ze geprobeerd (je kent het wel die drogisterijmerken) van € 10,00 per stuk. Leuk maar niks voor mij. Toen ik de Surprisebox kreeg met La Femme gellak was ik wat terughoudend maar dat merk trok me wel over de streep. Ik vind ze makkelijk in gebruik en ze blijven perfect zitten.MomentiBeauty vroeg mij om van de nieuwe Bluesky collectie deze gellakjes te reviewen en ik kreeg al te horen ze zijn net zo goed als La Femme. Nou goed dan.... want ja nu heb ik eindelijk een pareltje gevonden en zou er dan nog een merk zo goed zijn?


Je hebt wel een UV lamp nodig. Of een LED of CCFL lamp. De laatste 2 zijn wat meer bij de proffessionals te vinden en zorgen voor een nog snellere uithardingstijd. Ik heb net een nieuwe UV lamp en die laat ik binnenkort ook zien.


Omdat Bluesky een professioneel merk is is de verpakking wat saai.  Ik had geen idee wat ik voor kleurtjes had en deze maakte ik open en dacht meteen yes, dit is echt een kleurtje voor mij. Na de basis en 2 dunne laagjes (tussendoor in de UV lamp voor 2 minuten) is de lak goed dekkend en met dunne lagen heb je ook het minst kans op chippen. Ik lees toch dat er vaak chips ontstaan bij gelnagels maar misschien breng je iets te enthousiast (lees:dik) aan. 
Glitter alom.De kleur vind ik echt fantastisch. De lak krimpt niet en laat zich makkelijk aanbrengen met het kwastje. 


Is er dan echt geen minpuntje? Jawel hoor. Deze prachtige kleur heet... JQ04. Zo spannend heb je 'm nog nooit gezien.  Het grootste deel van de lakkende wereld is toch vrouw en vrouwen houden van naampjes. Als we JQ04 nou eens om zouden dopen tot Rose Copper World?De tweede lak heb ik natuurlijk even snel bekeken maar besloot dat de JQ04 al mijn favoriet was. 
Dat was wat voorbarig want je moet een lak gewoon dragen voor je oordeelt.


Hier ben ik net begonnen aan de tweede laag kleur op mijn wijsvinger en je moet deze eigenlijk in het echt zien want hij is voor mij mooier dan de eerste.


Het is een hardroze glitter en nog holo ook.

Betoverend, daar ga ik weer maar holo is toch echt een finish die bij zoveel lakkers een beetje kwijl laat lopen.Het is echt een moet je zien lak want op de foto zie je telkens net iets anders. Met de lichtval is hij wat lichter of wat donkerder maar dit komt aardig overeen.


Ik noem 'm Candy Spectacular maar als je deze lak ook wil bestellen kijk dan gewoon naar PCH31.

De gellak blijft zeker mooi zitten alleen kom ik niet verder als 1 week omdat ik mijn nagels laat behandelen maar ik hoorde wel van iemand anders dat Bluesky netjes blijft tussen de 2 en 5 weken.

Bluesky is een professioneel merk en ik ervaar meer plezier aan deze lakken als de bekende namen van TV.
Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten want ze zijn € 8,29 per stuk.


Momenti Beauty is een Nederlandse webshop waar de producten van goede kwaliteit zijn en ook nog betaalbaar. Ze hebben ook nog het gemak van afterpay!

Deze lakjes kreeg ik ter review maar ik heb ook wat fijne dingen al besteld zoals mijn lamp, acrylverf en kwasten.

Ben jij ook meer into gellak geworden?


11 opmerkingen:

 1. Ik ben nu meer van de normale lakjes, omdat ik nu graag van kleur verwissel. Mijn moeder is wel echt helemaal om naar de gellak (ze heeft al haar normale lakjes aan mij gegeven want die gebruikt ze toch niet meer). Ze had altijd last van ingescheurde nagels, maar doordat de gellak zo hard is, heeft ze hier geen last meer van :D Ook dat het gewoon 2 weken mooi blijft zitten, wie wil dat nou niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke kleur, zelf weet ik eigenlijk niet zo heel veel van het gebruik van gellakken op natuurlijke nagels, zoals welke basis dan het meest geschikt is en hoe het zit met verwijderen van de lak. Zulk soort dingetjes eigenlijk.Ik heb ze daardoor eigenlijk nog niet zo goed aan durven schaffen...Ik zie wel heel mooie dingen staan op de site van Momentibeauty en ga er zeker eens op mijn gemakje rondsnuffelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke kleur, zelf weet ik eigenlijk niet zo heel veel van het gebruik van gellakken op natuurlijke nagels, zoals welke basis dan het meest geschikt is en hoe het zit met verwijderen van de lak. Zulk soort dingetjes eigenlijk.Ik heb ze daardoor eigenlijk nog niet zo goed aan durven schaffen...Ik zie wel heel mooie dingen staan op de site van Momentibeauty en ga er zeker eens op mijn gemakje rondsnuffelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt prachtig! Zelf heb ik toch liever echte gel, maar de gellakjes zijn ook erg makkelijk moet ik toegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een stoere kleur! Ik houd het even op gewone lakjes, die gaan er makkelijk af.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes! Leuk dat je de namen erbij hebt bedacht dat is inderdaad veel leuker als nummers. Ik ben ook zeker into gellak, vind het echt handig en je nagels worden er sterker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goed resultaat! Wel jammer dat de lakjes geen namen hebben. Ik vind gellak zelf wel heel mooi, maar ik heb zelf geen set om het thuis te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben de laatste tijd net minder into nagellak, dat gaat op en af bij mij. Mooi wel hoor, deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleur van nagellak, ziet er echt leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.