Pagina's

vrijdag 1 januari 2016

Een frisse start: Hallo 2016


Goedemorgen! De beste wensen.
Of misschien wel middag als je het leest. 2016 is begonnen!
Het is weer de tijd van de lijstjes en goede voornemens doe ik al jaren niet aan.
Als ik iets in mijn hoofd heb ga ik echt niet wachten tot 1 januari om het uit te voeren.
Natuurlijk kijk ik wel vooruit, een frisse start!
Net als voorgaande jaren weer een frisse start. Na kerst begon het al te kriebelen om alles op te ruimen. Ook mijn nailart spullen hebben weer een kritische blik gekregen. Ik heb wat spullen vervangen en weggedaan. Een frisse start staat al 2 jaar in het teken van bloemen en ik zet deze mini traditie door.


Dit keer een simpele nailart.


Witte basis van Seche.


Een plate van Born Pretty Store BP-24


Witte en lila glitters in verschillende vormen.


Gestempeld met een paarse MdU lak.


Fris is het wel geworden en vandaag ga ik weer fris van start.
Doelen heb ik wel (of laat ik zeggen dromen) of ik het kan realiseren weet ik niet.

Stoppen met roken
Meer bewegen
Gezond eten
Meer dit en wat minder dat.....

Nope dit lijstje is niks voor mij!

Wat hoop ik en verwacht ik in 2016?

Opleiding nagelstliste

Ja nog steeds zit dit in mijn hoofd. Dit is dan puur voor de lol en niet iets dat ik als werk zie. Al jaren freubel ik aan nageltjes en krijg er geen genoeg van. Helaas is de opleiding duur en nog steeds niet erkend. Of ik het ga doen ligt aan een hoop dingen en anders is er altijd nog 2017!

One Stroke Techniek 

Jaaa een doel van vorig jaar waar ik januari echt mee aan de slag ging. Na wat enthousiaste pogingen heb ik het laten versloffen. Afgelopen november heb ik bij Momenti Beauty een one stroke cursus gevolgd en het meteen nieuw leven ingeblazen. Ik heb er heel wat gemaakt en je ziet ze snel terug in een artikel.

Acryl en Gelnagels

De opleiding nagelstyling heeft voor mij wat haken en ogen maar een papiertje is niet altijd het enige dat telt. Ik denk dat ervaring ook een belangrijke factor is. Als back up heb ik een thuisstudie nagelstyling dus een stukje theorie zit er zeker in.
Acryl en gel heb ik al in huis en repareer weleens een nagel maar het is tijd hier wat meer in te kunnen. Met mijn trainingshand Nailtalie (ja mijn enige en vaste klant krijgt wel een naam) kan ik gel en acrylnagels aan gaan brengen. Wat ik zelf altijd zeg met nailarten zoals stempelen: oefenen.
Ook met one stroke is het oefenen. Dus met gel en acryl: oefenen, oefenen, oefenen!

Heb jij ook dromen die je graag uit ziet komen of heb je echt een goede voornemenslijst waar je vandaag mee start?

12 opmerkingen:

 1. Mooie nail art, jammer dat die opleiding niet word herkend. Je bent er echt goed in.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig nieuwjaar meis....doelen, ja herkenbaar dat sommige zo de kast weer terug in kunnen bij je...ik zou ook wel graag nog een echte beroepsopleiding willen gaan volgen, liefs in het dagonderwijs maar eerlijk gezegd heb ik niet echt een idee welke het meest geschikt voor mij is...deze nail art is ook echt weer prachtig geworden, heel erg mooi....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie frisse nailart is het inderdaad geworden, leuk! Bij mij kriebelt het ook nog steeds voor een opleiding nagelstyliste. Ik hoop er dit jaar ook aan te kunnen beginnen. Heel herkenbaar met het niet nakomen van doelen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie nailart!
  Jij ook de beste wensen en dat al je dromen maar uit mogen komen!
  sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk om te lezen wat je voornemens zijn waar je mee wil starten. De nail art is prachtig geworden! Heel mooi om het jaar zo te starten. Ook jij nog de beste wensen voor 2016!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie doelen voor dit jaar! Ik heb zelf niet echt goede voornemens, maar ik kan zo ineens midden in het jaar iets in mijn hoofd krijgen wat dan ook meteen moet gebeuren, dus wie weet komt dat nog. Ik wens je een heel gelukkig, gezond en mooi 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer dat die opleiding niet erkend is. Ik vind je nail art heel erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het ook heel fris. Succes met je voornemens, ze lijken me heel haalbaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Niet zo fan van die glittertjes maar ze passen echt zó perfect in deze nail art! Heel leuk! Gelukkig nieuw jaar :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat bedoel je met dat die opleiding niet word erkend? Als je dat diploma hebt mag je toch gewoon als nagelstyliste aan de slaag en kan dat toch op je CV? Mooie nageltjes weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een vrij beroep en de overheid heeft geen goedkeuring gegeven. Een opleiding van ruim €2000 en je hebt een certificaat dat dus weinig waarde heeft. Met een thuisstudie kun je het certificaat ook behalen. Natuurlijk is de praktijk ook heel belangrijk! Daarom twijfel ik nog. Met erkenning zou ik het meteen doen.

   Verwijderen

Reacties zijn van harte welkom! Vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.